2777
2789
عنوان

دردسرهای مو بلوند بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 33 پست

منم یبار اومدم همچین کاری کنم از ساعت ده تا هفت ونیم شب روسرم دکلره بود نصفش زرد نارنجی سفید اخرش حالم بدشد نتونسم تحمل کنم اومدم خونه فرداش با گریه 

ی رنگ مشکی گذاشتم رو موهام دیگه بعد اونم دور رنگو کلا خط قرمز کشیدم

همیــشہ*عـشـق *باشد💕همیشه بـرڪـتـــ🍀🍃         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار اومدم همچین کاری کنم از ساعت ده تا هفت ونیم شب روسرم دکلره بود نصفش زرد نارنجی سفید اخرش حا ...

منم یا میسوزه یا بی ریخت میشه اینبار رفتم جایی که پول خوب میگیره دیگه فک نمیکردم باز داستان یشه ولی شد باید کار تورو کنم 

بسپرش به خدا درست میشه
منم یا میسوزه یا بی ریخت میشه اینبار رفتم جایی که پول خوب میگیره دیگه فک نمیکردم باز داستان یشه ولی ...

اره بعد سه سال هنوز موهام بعد اون دکلره بشدت میریزه رشدش خــــیــلی خیلی کم شده اصلا افتضاح هیچی مثه مو طبیعی خودمون نیس

همیــشہ*عـشـق *باشد💕همیشه بـرڪـتـــ🍀🍃