2777
2789
عنوان

دردسرهای مو بلوند بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 33 پست
شما که 3 میلیون پول دکلره میدین لابد پولتون از پارو بالا میره دیگه ولش کن برو یه جا دیگه 😐

نه بخدا بعد یکسال پول جمع کردن رفتم که مثلا کارش عالیه ولی تر خورد الان عکسشو میفرستم 

بسپرش به خدا درست میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیگن سلیقه ای هست و خودت خواستی این حرفا؟ 

نه اتحادیه ببینه خودش میفهمه به پایه نرسونده موهاتو 

برو شکایت کن حتما تا دیر نشده 

بگو دو بار دکلره کرده و نشده و بگو نمیتونم بازم دکلره کنم موهام میسوزه

عزیزم من رنگ کارم اول از موی مشتری تست میگیرم‌وهیچ وقت اگه بدونم مو‌مقاومت نداره قول بلوند پلاتینه نمیدم‌موادمم خیلی عالی ‌والبته گرونه وجلوی چشم‌مشتری باز میکنم،اون‌آرایشگر به شما قول پلاتینه داد؟ اگه موهات سالمه واسیب ندیده شکایت راه به جایی نمیبره  

عزیزم من رنگ کارم اول از موی مشتری تست میگیرم‌وهیچ وقت اگه بدونم مو‌مقاومت نداره قول بلوند پلاتینه ن ...

نه خداوکیلی قول خاصی نداد چون یکسال پیش که انجام داده بودم آسیب دیده بود گفت ببینیم چی میشه اول سلامت مو مهمه 

اما من نمیدونستم اینجوری میشه 

حالا باید چیکار کنم یکمی قشنگ بشه 

البته اینم بگم جنس موادش اورآل بود با پودر ولا هم دکلره کرد 

بسپرش به خدا درست میشه
عزیزم من رنگ کارم اول از موی مشتری تست میگیرم‌وهیچ وقت اگه بدونم مو‌مقاومت نداره قول بلوند پلاتینه ن ...

الان چیکار باید کنم به نظر شما؟ 

بسپرش به خدا درست میشه
نه خداوکیلی قول خاصی نداد چون یکسال پیش که انجام داده بودم آسیب دیده بود گفت ببینیم چی میشه اول سلام ...

احسنت به صداقتت واینم بدون از خفن ترین مواد ممکن برات استفاده کرده،اگه میتونی عکس موهاتو بفرست راهی باشه بهت میگم چیکار کنی توخونه 

احسنت به صداقتت واینم بدون از خفن ترین مواد ممکن برات استفاده کرده،اگه میتونی عکس موهاتو بفرست راهی ...

هر کاری میکنم لود نمیشه. کجا بفرستم بیاد 

بسپرش به خدا درست میشه
بد نیست رنگشا به نظرم اونقدرا که میگین بد نشده 

خدایی؟ تازه این با گوشی و نور خونه گرفته شده 

پس یکم اعتماد به نفس گرفتم 😉

بسپرش به خدا درست میشه