2777
2789
عنوان

دمت گرم لتروزول❤️.عکس❤️ بی بی چک

268 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها....روزتون خوش...من امروز ۵ روز مونده به موعدم بی بی چک زدم....هاله افتاده....از شوق کلی گریه کردم 😭😭

یعنی مثبته دیگه هان؟

https://uupload.ir/files/e5vd_img_20210109_132847.jpg

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از همتون....

خدا رو نگه عاااشقشم تا اون نخواد نمیشه ولی واقعا دم لتروزول گرم....

الهی نصیب همه همه بشه....من امروز کلی گریه کردم و برای همتون دعا کردم که حتی نمیشناسمتون....

من هیچ مشکلی نداشتم که لتروزول خوردم....

۳۹ سالمه و دیر ازدواج کردم...پریودهای منظمی دارم و دقیقا روز تخمک گذاریمو از دردام متوجه میشم یعنی همون روز کیت بذارم دوخط پر رنگ میشه....

۶ ماه پیش یه سقط ۳ هفته داشتم بی علت....بعد از اون هرچی اقدام کردم نشد....دکتر نوشت آزمایش و سونو واژینال و اینا گفت همه چی مرتبه و برو باز اقدام کن....گفتم بابا سنم بالاست یه قرص به من بده....

خلاصه لتروزول داد با آمپول اچ سی جی

من هیچ مشکلی نداشتم که لتروزول خوردم.... ۳۹ سالمه و دیر ازدواج کردم...پریودهای منظمی دارم و دقیقا ر ...

عزیزم میشه بگی آمپول ت ایرانی بود یا خارجی؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی