2777
2789
عنوان

روضه حضرت مسلم برای خانه دار شدن

1290 بازدید | 26 پست

سلام دوستان امروز شنبه 

میگن هرکی 7تا شنبه روضه حضرت مسلم بگیره خانه دار میشه 

شنیدین؟؟

از امروز شروع کنیم 

لازم نیست کسی باشه فقط خودمون هم کافیه روضه را با صدای کافی که سوز بیشتری داره دانلود کنید 

واز صدق جاااان گوش بدید گریه کنید 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هستم چیکار کنم؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هیچ دعا بخون بعد از 7 تا شنبه از املاک زنگ میزنن ميگم بیا کیلد خونت رو بگیر 

اره دیگه همینه کسایی مثل استارتر مجاهدین خلقی ک پشت کامپیوتر نشستن تندتند تایپ میکنن ..میخان ما ادما رو نسبت ب تاثیر دعا و قران ب شک بندازن .کور خوندی استارتر  ...

�...دنیا فدای یه تار مو آقام و دخملم 😘😘😘😘
اره دیگه همینه کسایی مثل استارتر مجاهدین خلقی ک پشت کامپیوتر نشستن تندتند تایپ میکنن ..میخان ما ادما ...

البته همین رو یکی از نمایندگان خانم در شبکه 4 چند وقت پیش هم گفت من دیدم برنامه اش اینها کلا مردم رو بلا نسبت. ..

البته همین رو یکی از نمایندگان خانم در شبکه 4 چند وقت پیش هم گفت من دیدم برنامه اش اینها کلا مردم رو ...

دقیقا دلم میخاد تعلیق بشه ‌....نباشه تو سایت 

اره دیگه همینه کسایی مثل استارتر مجاهدین خلقی ک پشت کامپیوتر نشستن تندتند تایپ میکنن ..میخان ما ادما ...

😐😲

چه ربطی به مجاهدین خلق داشت😕

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
😐😲 چه ربطی به مجاهدین خلق داشت😕

هستند خواهر جان ادمایی ک بیکارن نشستن و فقط میخان شک بندازن و دید ما رو نسبت به به قران و دعا و پیغمبرمون خراب کنن