2777
2789
عنوان

بهتون پيشنهاد ميكنم...

63 بازدید | 4 پست

حتما تاپيكاي كاربر @دختر_گرانبها رو مطالعه كنين. من به طور اتفاقي كاربري ايشونو تو يه تاپيك معرفي كتاب ديدم و حس كردم تاپيكاي مفيدي دارن شروع كردم به خوندنشون. متوجه شدم رفتارايي كه داشتم چقد اشتباه بوده البته قبلام ميدونستم ولي الان فهميدم چه رفتارايي رو جايگزين كنم😁

اميدوارم هرجا هستن شاد خوشبخت باشن كه تجربياتشونو مث يه كتاب به طور رايگان در اختيار همگي قرار دادن🌹

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
منم خوندم چندتاش رو باعث شد با کهن الگوها آشنا بشم

من هنوز دو تا تاپيكش مونده كه بخونم. بعدش ميخوام خودم   راجع به كهن الگوهاي مختلف مطالعه كنم☺️

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.