2777
2789

سلام دوستان من دنبال شغل پاره وقت درمنزل هستم تودیوار یه نگاهی کردم کلی کار اینترنتی دیدم که همشون برای شروع بکارشدن باید ابتدا یه مبلغی پول واریز کنی ، خواستم ببینم شما تاحالا ب همچین چیزی برخورد کردین یا اطلاعی دارین؟؟ ممنون میشم اگه جواب بدین

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشووون کلاهبری هستن

من خودم چندجا ثبت نام کردم بعد اینکه تایپ کردم دوماهه واریز نکردن یه کار دیگه هم بود بسته بندی واسه اونم پول ریختم دیگه جوابمو ندادن اصلا انلاین نمیشه

اول مطمئن شو بعد ثبت نام کن

سلام من ثبت نام کردم یه بار پول هم دادم کارش واقعیه ولی درآمدش خیلی الکیه و به نظرم ثبت نام نکن  ...

یعنی چی درآمدش الکیه؟ شما برا چکاری ثبت‌نام کردین؟ من واسه تایپ میخواستم مشغول بشم

همشووون کلاهبری هستن من خودم چندجا ثبت نام کردم بعد اینکه تایپ کردم دوماهه واریز نکردن یه کار دیگه ...

واقعا؟؟؟ منم حدس زدم 

اون کار بسته بندی مارتین سبز نبود؟

واقعا؟؟؟ منم حدس زدم  اون کار بسته بندی مارتین سبز نبود؟

من کار بسته بندی سنجاق مو ثبت نام کردم

بعدا که اگهی های دیوارو دیدم به چندنفرشون پیام دادم دیدم تبلیغاتشون مثل همون اولیه بعد دقت کردم یه هفته انلاین بودن بعدش دیگه انلاین نشدن فهمیدم کار یه نفره

خدا ازشون نگذره

ولی خب کار واقعی هم پیدا میشه کم

من کار بسته بندی سنجاق مو ثبت نام کردم بعدا که اگهی های دیوارو دیدم به چندنفرشون پیام دادم دیدم تبل ...

واقعا متاسفم برای جامعمون.منم چندوقته ک پیگیرم دیدم کلی کار اینترنتی هست وهیچوقتم تموم نمیشه استخدامشون .

بنظرم کارای واقعی ظرفیت استخدامشون محدوده نه مثل این کارای الکی ک چندماه همینطوری هی نیرو میخوان ( مثلا)......

من کار بسته بندی سنجاق مو ثبت نام کردم بعدا که اگهی های دیوارو دیدم به چندنفرشون پیام دادم دیدم تبل ...

ممنون ازاینکه ازتجربتون مطلعم کردین.امیدوارم موفق باشین

واقعا متاسفم برای جامعمون.منم چندوقته ک پیگیرم دیدم کلی کار اینترنتی هست وهیچوقتم تموم نمیشه استخدام ...

اتفاقا همینا نوشته بودن ظرفیت محدود زود ثبت نام کنید

دیگه نمیدونم چیکار کنم

میشه اگه شما کار خوبی پیدا کردین مطمئن بود به منم خبر بدین😘😘

اتفاقا همینا نوشته بودن ظرفیت محدود زود ثبت نام کنید دیگه نمیدونم چیکار کنم میشه اگه شما کار خوبی ...

باشه عزیزم حتما