سلام من پسرم سع سالشه با اينك خانه دار هستم هيچوقت براش وقت ندارم از خودم بدم مياد ك نميتونم در طول روز حتي باهم يه كاردستي هم درست كنيم همش باهاش لج ميكنم اصلا روش تربيتيم درست نيس ميخام جبران كنم ميشه يني؟
من سر نوزاد ۲۰ روزه داد میزنم اصلا نمیتونم مامان خوبی باشم چکار کنم ب غلط کردن افتادم از بچه داشتن
این تاپیک
از اون تاپیک هاست که من روانی میشم😑😑
تحمل ندارم
گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و بزدل اش می کِشی، او با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدمها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فکر نمیکنم مادری باشه که حس سرزنش رو نسبت به بچه ش نداشته باشه.
مگر بی عاطفه باشه.
از همین الان قول بدیم به خودمون به شدت در مورد بچه هامون درکمون رو بالا ببریم و خشونت نداشته باشیم.
و هر چقدر میتونیم باهاشون بازی کنیم.
گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و بزدل اش می کِشی، او با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدمها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️
این تاپیک از اون تاپیک هاست که من روانی میشم😑😑 تحمل ندارم
مث منی شما ..دیشب یه پست گذاشتن که بچه رو جلو بانک رها کردن روی زمین چهاردستو میرفته با کیسه زباله هم پوشک شده اصلا داغون شدم بخدا ...بچه ها خیلی مظلومن و بی دفاع
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم