2777
2789
عنوان

كيا فك ميكنن مامان هاي بدي هستن مامان خوبا بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 90 پست
نزدیک سن بلوغ بچه ها خیلی خیلی دوست نداشتنی میشن متاسفانه

خیلی اصلا گاهی تو صورتشم نگاه نمیکنم خیلی زبون درازه حاضر جوابه. بعصی اوقات ب خاطر داشتنش ناشکری میکنم بخدا شب ک میخوابم ب خودم میگم فردا باهاش مهربون میشم ولی صب چشمشو باز میکنه بهم بی ادبی میکنه نمیتونم خودمو کنترل کنم از طرفیم ی روزم خونه نباشه دلم میترکه از نبودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی اصلا گاهی تو صورتشم نگاه نمیکنم خیلی زبون درازه حاضر جوابه. بعصی اوقات ب خاطر داشتنش ناشکری میک ...

منم با دختر ۹ ساله ام همین مشکل رو دارم...خیلی سخته میخوام مهربون باشم اما متاسفانه تا از کارم پشیمونم نکنه آروم نمیشه...گاهی میگم واقعا اینو من تربیت کردم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
مث منی شما ..دیشب یه پست گذاشتن که بچه رو جلو بانک رها کردن روی زمین چهاردستو میرفته با کیسه زباله ه ...

خدایا.

من پسرم دوسالشه

از وفتی بیدار میشه تفنگ بازی اب بازی قایم باشک

کتاب خوندن و و و .فشارم خیلی بهم میاد

باباش میاد بازم بازی

اما باز هم در خیلییی موارد خودم رو سرزنش میکنم

بنطرم مادر شدن اغاز درد و رنج عجیبیه

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

همسرم باید المانی بخونه اما نمبرسه 

چون مدام داره بازی میکنه با پسرم😑

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
منم با دختر ۹ ساله ام همین مشکل رو دارم...خیلی سخته میخوام مهربون باشم اما متاسفانه تا از کارم پشیمو ...

خستم از مادر بودن خستم تازه ی دوساله هم دارم ک اونم اصلا ولم نمیکنه ی ساعت راحت باشم

خستم از مادر بودن خستم تازه ی دوساله هم دارم ک اونم اصلا ولم نمیکنه ی ساعت راحت باشم

کاملا درک میکنم...سختی هاش از لذتش بیشتره

اونی که شیر داره میخوره چن ماهش خودت چن ماهت ؟

شیرخواره ۱۱ ماه ..۱۸ هفته ام باردارم

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
کاملا درک میکنم...سختی هاش از لذتش بیشتره

ی ثانیه پیش شوهرم میشینم همش ادا اصول در میاره کاری کرده از هم جدا میخوابیم کلا با کلمهی نه نااشناست مثلا همین دیشب ساعت 1 نصفه شب میگه باید کیک درست کنی هر چی بهش میگم الان نمیشه ول نکرد تا باباش حسابی دعواش کرد . متاسفتگانه مدرسه هم نمیرن راحت شبم 

خدایا. من پسرم دوسالشه از وفتی بیدار میشه تفنگ بازی اب بازی قایم باشک کتاب خوندن و و و .فشارم خیل ...

اره گناه دارن دیگه ..ادم دلش اتیش میگیره این جیزارو میشنوه

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
ی ثانیه پیش شوهرم میشینم همش ادا اصول در میاره کاری کرده از هم جدا میخوابیم کلا با کلمهی نه نااشناست ...

دقیقا قبلا نصف روز استراحت داشتیم