2777
2789
عنوان

كيا فك ميكنن مامان هاي بدي هستن مامان خوبا بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 90 پست
هم دی میخورم هم اهن کلسیم زینک مولتی همه اینارو در روز میخورم زیاد حوصله بچه ندارم حس میکنم صد سالم ...

تااخرعمرش که اینجوری نمیونه به زودی بزرگ میشه و فقط حسرت این روزا واست میمونه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
چند روزگی ازبین رفت؟ من حس میکنم دارم حساستر میشم

تا یماه اینا بود ...بعد دیگ کلا ازبین رفت حساسیتم وگرنه که روانی میشدم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون شاغلم گاهی عداب وجدان میگیرم برا بچه هام و  افسوس لحظاتی رو میخورم که به جای من پرستارش ...

ببخشید یبار تو تاپیکتون گفتین هم باردارین هم بچه شیرمیدین منم شرایطم همینطوره ؟این شیردهی مضرنیس برابچم یاشیرم بی خاصیت نمیشه؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
هم دی میخورم هم اهن کلسیم زینک مولتی همه اینارو در روز میخورم زیاد حوصله بچه ندارم حس میکنم صد سالم ...

اولشه .درست میشی 

عزیزم جای من بودی چه میکردی من دوسال پیش وقتی دومیم دنیا اومد یه نوزاد رفلاکسی که مدام بالا می آورد و ناآروم بود .شبا تا ۴ بیدار بود و گریه میکرد باید تو سالن راه میبردیش تا بخوابه 

بعد دختر بزرگمم ۶ونیم باید ببدارش میکردم برا مدرسه که ۷ و ربع آماده باشه صبحانه خورده .ساعت ۱۲ ونیم هم می اومد خونه خسته و ناهار میخواست .(چه روزای سختی داشتم ) ولی تموم شد خداروشکر 

خوبه ديگ من اينكارارو نميكنم😔

عیبی نداره عزیزم. هیچ مامانی بد نیست. عذاب وجدان به خودت نده چون بدتر میشی. مامانا هم ادمن. خسته میشن. من یه وقتایی انقدر کلافه میشم میرم تو اتاق درم قفل میکنم میگم تا اروم نشدم کسی صدام نکنه. الانم که با این کرونا و قرنطینه دیگه روح و روانی برای ادم نمیمونه. الان هممون مثه همیم. خسته و کلافه. ایشاالله این روزا هم میگذره.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
ببخشید یبار تو تاپیکتون گفتین هم باردارین هم بچه شیرمیدین منم شرایطم همینطوره ؟این شیردهی مضرنیس برا ...

من الان دیگ از شیر گرفتمش ولی

مضر نیس خودم خیلی از مریضام شرایط ترو داستن فقط باید تا قبل ۷ ماهگی بگیریش که چون میخواد عصو جدید بیاد اذیتت نکنه 

نمیدونم من خیلی حساسم یا عادیه مثلا شما پتویی که اندازه سرسوزن رنگ پی پی روش باشه رو میشوری ؟ 

نه اصلا ..تمیزش میکنم ..تا شش ماهگی روی فرشامم رد پی پی بود نشستم .مثلا تا بازش میکردم یهویی پی پی میکرد ولی بیخیال شدم الان یسالش شده شستم ولی باز روزازنو دوباره نجس کرد ..تا دوسالگیشون همینه

اين ويتامينا تأثيرش چيه

ببین دکترم میگفت .خانما کم خونیشون با بیحوصلگی .عصبی بودن و........ مشخص میشه 

آزمایش که دادم دیدم بله هم سطح آهن خونم پایینه هم ویتامین دی 

با مصرف مکمل خیلی بهتر شدم