2777
2789

سلام من پسرم سع سالشه با اينك خانه دار هستم هيچوقت براش وقت ندارم از خودم بدم مياد ك نميتونم در طول روز حتي باهم يه كاردستي هم درست كنيم همش باهاش لج ميكنم اصلا روش تربيتيم درست نيس ميخام جبران كنم ميشه يني؟

اره خوشبختانه تربیت کاملا انعطاف پذیره و از هرلحظه ای که شروع کنی میتونی تاثیرات عالی بزاری

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه کار با پسرم میکنم ولی حوصله بازی ندارم فقط. مسئولیت بازی به عهده شوهرمه. ما با هم میرقصیم، کیک درست میکنیم، ظرف میشوریم، نقاشی رنگ میکنیم،... با این کارها سرگرمش میکنم.‌ 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
من مامان بدیم  نینیم روم جیش میکنه ۲۵ روزشه ولش میکنم تنها میزارمش میرم حموم اخه از جیش بشدت م ...

بایدعادی بشه برات .من یه ادم وسواس ب نجسی بودم بچم اومد کامل ازبین رفت

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
من مامان بدیم  نینیم روم جیش میکنه ۲۵ روزشه ولش میکنم تنها میزارمش میرم حموم اخه از جیش بشدت م ...

بچه ات دختره یا پسر؟

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
من سر نوزاد ۲۰ روزه داد میزنم اصلا نمیتونم مامان خوبی باشم چکار کنم ب غلط کردن افتادم از بچه داشتن

نکن .اون پناهش تویی

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم