سلام من پسرم سع سالشه با اينك خانه دار هستم هيچوقت براش وقت ندارم از خودم بدم مياد ك نميتونم در طول روز حتي باهم يه كاردستي هم درست كنيم همش باهاش لج ميكنم اصلا روش تربيتيم درست نيس ميخام جبران كنم ميشه يني؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سر نوزاد ۲۰ روزه داد میزنم اصلا نمیتونم مامان خوبی باشم چکار کنم ب غلط کردن افتادم از بچه داشتن
عزیزدلم منم روحیه ام خیلی بد شده بود بعد زایمان. افسردگی بعد زایمان گرفته بودم. از زمین و زمان شاکی بودم، از بچه ام شاکی بودم، پشیمون بودم از بچه اوردن،... کم کم خواب و خوراک پسرم منظم شد و تونستم نطم بدم و بهتر شدم. ولی هنوز که پسرم ۴ سالشه روحیه ام پریشونه و دیگه مثه قبلم نشدم. اگه افسردگی بعد زایمان گرفتی جدیش بگیر گلم. نذار بدتر بشی.
دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush