2777
2789
عنوان

كيا فك ميكنن مامان هاي بدي هستن مامان خوبا بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 90 پست
من سر نوزاد ۲۰ روزه داد میزنم اصلا نمیتونم مامان خوبی باشم چکار کنم ب غلط کردن افتادم از بچه داشتن

حتما هر روز مکمل هاتو استفاده کن ویتامین دی با دوز ۱۰۰۰ بخور حتما روزی یکی .قرص آهن حتما بخور .

تازه زایمان کردی .میدونم الان شرایط سختی داری 

ولی اون هنوز خییییلی نینیه از الان روی خودت کار کن 

نزار عادت بشه برات .هییییییچ وقت سر بچت داد نزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر نوزاد ۲۰ روزه داد میزنم اصلا نمیتونم مامان خوبی باشم چکار کنم ب غلط کردن افتادم از بچه داشتن

عزیزدلم منم روحیه ام خیلی بد شده بود بعد زایمان. افسردگی بعد زایمان گرفته بودم. از زمین و زمان شاکی بودم، از بچه ام شاکی بودم، پشیمون بودم از بچه اوردن،... کم کم خواب و خوراک پسرم منظم شد و تونستم نطم بدم و بهتر شدم. ولی هنوز که پسرم ۴ سالشه روحیه ام پریشونه و دیگه مثه قبلم نشدم. اگه افسردگی بعد زایمان گرفتی جدیش بگیر گلم. نذار بدتر بشی.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
اره خوشبختانه تربیت کاملا انعطاف پذیره و از هرلحظه ای که شروع کنی میتونی تاثیرات عالی بزاری

خداروشكر اما بازم ميترسم چون يهو از كنترل خارج ميشم انگار كافيه يه چيزي ب ميلم نباشه فورا سر بچم خالي ميكنم واين خيلي عذاب اوره برام😔

حتما هر روز مکمل هاتو استفاده کن ویتامین دی با دوز ۱۰۰۰ بخور حتما روزی یکی .قرص آهن حتما بخور . تاز ...

هم دی میخورم هم اهن کلسیم زینک مولتی همه اینارو در روز میخورم

زیاد حوصله بچه ندارم حس میکنم صد سالمه پشیمونم کلا

سرنوشت بد نوشت ...
خداروشكر اما بازم ميترسم چون يهو از كنترل خارج ميشم انگار كافيه يه چيزي ب ميلم نباشه فورا سر بچم خال ...

باید رو خودت کار کنی حتما از یه مشاور کمک بگیر

کتاب من دیگر ما نوشته محسن عباسی ولدی هم خیلی خوبه 

ادم وقتی میخونه خیلی درست تر رفتار میکنه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
چکار کنم اعصابم بهم میریزه همین الان پی پی کرده بود از پوشک زده بیرون لباساَش رختخوابش لباسای خودم ه ...

خب همین دیگهه .براهمه هست خودمم تجربه شو داشتمو دارم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
هم دی میخورم هم اهن کلسیم زینک مولتی همه اینارو در روز میخورم زیاد حوصله بچه ندارم حس میکنم صد سالم ...

گرمیجات بخور

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام