2777
2789
عنوان

كيا فك ميكنن مامان هاي بدي هستن مامان خوبا بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 90 پست
عزیزم بچه عزیزترین دشمن ادمه همین 

اره.

دقیقا..تا بخاطر چیزی گریه کنه سریع بغلش میکنم میگم‌گریه نکن فقط

گریه کنی مامان میمیره

بچه ترسیده اصلا گریه نمیکنه

فقط از شدت دوست داشتن خیلی بخودم‌وابسته ش کردم این غلطه

بچه باید دلبسته باشه

و اینکه داستانهای ترسناک زیادبراش تعریف کردم شبها میترسه منو بعل میکنه.

البته روانپزشکش گفت اگر جایی بدون شما میمونه یعنی ترس درش عمیقا نیست و اون رفتارش صرفا یه نوع از ترس سطحی هست

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
چقدر سخت شاید شما عشق و امید داشتین  نمیدونم چرا حسی به مامان شدنم ندارم

چون هنوز اولش ..تا چند ماه حتی به بچتم حسی نداری 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه ت با همسرت چطوره؟

رابطه باهمسر عالیییی 

میدونی من ۳۲ سالمه تو این مدت همیشه خونه اروم بوده و همه چی تمیز و عالی الان یهویی این اومده همه چی بهم ریخته 

علاقه ای هم ب بچه دارشدن نداشتیم بخاطر فشارا و حرفای اطرافیان...

سرنوشت بد نوشت ...
اره گناه دارن دیگه ..ادم دلش اتیش میگیره این جیزارو میشنوه

من دیوانه میشم

میتونم راحت والدینش رو از شدت خشم بکشم

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
رابطه باهمسر عالیییی  میدونی من ۳۲ سالمه تو این مدت همیشه خونه اروم بوده و همه چی تمیز و عالی ...

منم همین حالتم. راضی هم نبودم. هنوزم کنار نیومدم با این قضیه شما هم کنار نمیای..

ولی فکر میکنم حالا که شده.. بچه که گناهی نداره.. درست نیست روانی بشه

من دیوانه میشم میتونم راحت والدینش رو از شدت خشم بکشم

ای خدا .اوناهم ازسر اعتیادو فقر که بچه رو میزارن سرراه ..ولی خیلی ظلم خداییش تو این سرما بچه بالباس پاره و نازک بااون دستای کوچولوش روی زمین بچرخه 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
ای خدا .اوناهم ازسر اعتیادو فقر که بچه رو میزارن سرراه ..ولی خیلی ظلم خداییش تو این سرما بچه بالباس ...

بمیرم من

منم همین حالتم. راضی هم نبودم. هنوزم کنار نیومدم با این قضیه شما هم کنار نمیای.. ولی فکر میکنم حالا ...

شما که گفتی از شدت علاقه بچت بهت وابستس 

از چندوقت ب بعد علاقه پیدا کردی به نی نی؟

سرنوشت بد نوشت ...
بمیرم من

خدانکنه ..من که قلبم بدرد اومد نمیدونم چرا ادم وقتی مادر میشه کلا خیلی حساس میشه رو بچه خودشو وبقیه

من مامان بدیم  نینیم روم جیش میکنه ۲۵ روزشه ولش میکنم تنها میزارمش میرم حموم اخه از جیش بشدت م ...

عزیزم مواظب باش افسردگی بعد زایمان نگیری به خودت حسابی برس گرمیجات بخور

اگه هم حس افسردگی داری خودتو اذییت نکن زود برو دکتر کمکت میکنه خیلی موثره

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام