2777
2789
تا الان ۱۳ سالههههه کنار اومدم میگن مرده برا آدم نباش حلوا شیرینه شما بیا یروز یکی نزاره تا سرکوچه ب ...

تو فقط دنبال آرامش باش حرف پدرتو گوش بده این به نظرم خیلی بهتره که بخوای نفرینش کنی آخه چجوری دلت میاد پدرتو نفرین کنی حتی بد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فقط دنبال آرامش باش حرف پدرتو گوش بده این به نظرم خیلی بهتره که بخوای نفرینش کنی آخه چجوری دلت می ...

خدا نکنه کسی جای من باش تا نکشه کسی متوجه نیست چی میگم والدین بد نداشتی بدونی هر پدری لایق احترام نیست

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

اجل مسما در کدام آیه آمده من ندیدم؟

در روایات داریم 

اجل معلق که شنیدید قطعا؟ نقطه مقابل اجل معلق چیست؟ اجل غیر معلق یا اجل حتمی یا همون اجل مسما و کامل 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خدا نکنه کسی جای من باش تا نکشه کسی متوجه نیست چی میگم والدین بد نداشتی بدونی هر پدری لایق احترام نی ...

عزیزم من درکت میکنم اما باید قبول کنی هر کسی تو زندگی یه سختی هایی میکشه سعی کن به خدا نزدیک بشی و به پدرت مهربانی کنی حتی اگه بدترین پدر دنیاست 

خدا نکنه کسی جای من باش تا نکشه کسی متوجه نیست چی میگم والدین بد نداشتی بدونی هر پدری لایق احترام نی ...

احترام در حد همون پدر بودنش 

مثلا میگه برو دزدی کن خب حرفش محترم نیست 

ولی خودش محترمه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

در روایات داریم اجل معلق که شنیدید قطعا؟ نقطه مقابل اجل معلق چیست؟ اجل غیر معلق یا اجل حتمی یا همون ...

حرفت ناراحتم کرد چرا به قرآن استناد نمیکنی روایات که ممکنه تحریف بشه و قابل استناد نیست 

حرفت ناراحتم کرد چرا به قرآن استناد نمیکنی روایات که ممکنه تحریف بشه و قابل استناد نیست

کجای قرآن نوشته نماز صبح دو رکعته؟ 

کیفیت حج کجای قرآن نوشته شده؟ 

کجاش نوشته روزه از کی تا کی هست؟ 

قرآن فقط یک راه است سنت و عقل و اجماع فراموش نشه 

ضمن اینکه تفسیر قرآن هم کار ما نیست باید مجتهد باشی 

معنی فارسی قرآن کلام اون مترجم است باید فهم کامل عربی باشد تا متوجه اون آیه شویم

مثلا معنی الرحمن و الرحیم در سوره حمد چی بگیم؟ 

کجای قرآن نوشته نماز صبح دو رکعته؟ کیفیت حج کجای قرآن نوشته شده؟ کجاش نوشته روزه از کی تا کی هست؟ قر ...

در قرآن در مورد اینکه نماز چند رکعته چیزی ننوشته اما در مورد زمان مرگ صحبت شده بارها این فرقشه این که این دوتا رو مقایسه میکنی به نظرم منطقی نیست 

در قرآن در مورد اینکه نماز چند رکعته چیزی ننوشته اما در مورد زمان مرگ صحبت شده بارها این فرقشه این ک ...

عرض کردم که اون اجل حتمی است

عرض کردم که اون اجل حتمی است

چرا خدا در قرآن گفته نماز را در پنج نوبت بخوانید اما اهل شیعه سه نوبت داره میخونه واقعا به قرآن توجه ندارن اکثرا هر چی آخوندا بگن و در روایات بیاد چرا چشم بسته قبول میشه هیچ کس سوالی براش پیش نمیاد من هیچ اعتمادی بهشون ندارم چون خیلی خلاف قرآن کار میکنند

چرا خدا در قرآن گفته نماز را در پنج نوبت بخوانید اما اهل شیعه سه نوبت داره میخونه واقعا به قرآن توجه ...

چه خلاف قرآنی انجام میشه؟ 

شما مساجد شیعه برید نماز ظهر و عصر کمی فاصله است

قرآن میگه به حرف پیامبر و اولوامر گوش بدید 

پس شیعه درست میگه

حالا این بحث در این تاپیک نمیشه انجام بشه 

مستلزم زمان بیشتری است

حرفم چرا ناحقه؟اینکه یکی نزاره ازدواج کنی با ۲۳ سال سن اینکه مثل سایه دنبالت باشه تا اتاق خودت تنها ...

اگه خواستگار خوب داری و مانع ازدواج شما شده 

حق با شماست اما نفرین کردن بی تأثیره و این راهش نیست باید ارتباطت رو با پدرت اصلاح کنی 

این ممکنه و جواب میده اگه خواستی تا بهت 

مشاوره بدم