2777
2789
روز مادر ۱۰ روز دیگه است روز پدرم ۱۰ روز بعدشه

واقعا؟؟؟؟ چقدر روز مادر نزدیکه. نمیدونستم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم سفارس داده براش تابلو بخریم😩 منم پول ندارم بابامم خیلی بیخیاله. هیچوقت تبریکم نمیگه مامانم ناراحت میسه. میگه همین پیاز و سیب زمینی ک خریدم روز مادره. متنفرم ازش

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن
برای من فوت شدن هردو .چه روز نادرایی میگرفتم براش از دو هفته قبل هی میگفت چیه این روز مادر .حالا کی ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم.

منم هر دو رو از دست دادم... تو بیست سالگی مادرم..  تو ۲۵ سالگی پدرم و 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

جدا ها😅 سیلی از تاپیک هایی با عنوان شوهرم برای مادرشوهرم بنز گرفت برای مادر من پراید میخوام طلاق ب ...

واسه همه مراسمها اینجور تاپیکها زده میشه عید شب یلدا روز مادر روز پدر روز تولد ولنتاین وخیلی چیزهای دیگه.  چقدر دعواها سر جیرهای الکی زیاده . واسه من حتی تولدم هم مهم نیست باور کنین اطرافیان بیشتر از من روز تولدمو اهمیت میدن اطراف ماهم ابنجور خانمها زیادن چع دعواهایی سر همچین موضوعاتی من دیدم و شنیدم و واسم عجیبه چقدر بعضی زندگیها به این چیزها وابسته است . من که اصلا واسم مهم نیست