2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم همه دیگ کم کم از سوهو بدشون میاد😂😅

نه بدم نمیاد. فقط روش سوجون‌رو‌بیشتر‌میپسندم  سوهو فقط با اون نگاه یخیش نشسته نگاه میکنه

مهندس کوچولو سابقم،مهارت خاصی تو وحشی بازی دارم،اسم کاربریمو دوست ندارم 😒یادت نره رویا ها بخشی از تقدیرن
وایی حالا من ذوق میکنم اینجوری می‌کنه چون امیدوارم دختره ترکش کنه ب هان سوجون برسههه😂♥️

چی‌میگییی سوجون‌ک‌قیافه ی اصلیشو ندیده پس عشق واقعی مال لی سوهوعه فقط یکم‌ مشنگ بازی درمیاره ک‌داره درست میشه

مهندس کوچولو سابقم،مهارت خاصی تو وحشی بازی دارم،اسم کاربریمو دوست ندارم 😒یادت نره رویا ها بخشی از تقدیرن

[QUOTE=171942290]چی‌میگییی سوجون‌ک‌قیافه ی اصلیشو ندیده پس عشق واقعی مال لی سوهوعه فقط یکم‌ مشنگ بازی درمیاره ک‌داره ...[/QUOن سوجون آنقدر عاشقه ک قیافه اصلیشون ببینه بازم عاشقش میمونه

تو وبتون ک اینطوریه

[QUOTE=171942290]چی‌میگییی سوجون‌ک‌قیافه ی اصلیشو ندیده پس عشق واقعی مال لی سوهوعه فقط یکم‌ مشنگ باز ...

چی بگم والا اینا هنوز دبیرستانین از کجا معلوم هوس نباشه 😐باز من با این افکارای احمقانم اومدم

نمیدونم‌چرا اینا میگن زشته دختره ک اونقدام‌ زشت نیست

صدرصد هان سووووووجونننننن سوجولاورممم😂✌️

از لحاظ عقلی آره اما اما دلم‌اینو‌نمیگه😂