2777
2789

شوهر نادون من رفته بود اسید خریده بود برای لوله آشپزخونه ...موقع ریختنش هول میشه و اسید یه ذره میریزه رو دستش و اونم قوطی رو رها میکنه ....دستشو میشوره و میبینه که بله کل اسید ریخته کف کابینت زیر ظرفشویی....خودشم نه ماسک داشته نه چیزی...

دختر ۱۰ سالمو صدا میزنه بیاد کمک ،دخترمم میره داخل و دستمال میده باباش و  میبینه خیلی بو میاد و گاز هست سریع دوتا ماسک میزنه....

من و نوزاد ۳ ماهه م تو اتاقمون خواب بودیم و درمونم بسته بود ‌...یه هو دخترم اومد تو و ماجرا رو گفت و منم با بوی بد بیدار شدم‌..‌

حالا سوالم اینه....من کلی لباس رو بند رخت داشتم و خب تو اشپزخونه کلی ظروف...به نظرتون اونها هم آلوده شدن ؟؟؟

شیشه شیرهای دخترمو که شسته بودم جوشوندم ....اما لباسارو چه کنم؟؟اون گازی که تنفس کردیم برا نی نیم و شیر دهیم و دختر ۱۰ ساله م خیلی مضره؟؟؟😭😭😭

درها رو باز کردیم کمی رفته بوش...اما کامل نرفته...خیلی نگرانم...

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
خودشون سالمن انشالله ؟

همسرم انگشت دستش کمی میسوزه و ظاهرا چیزیش نشده...خیلی جزئیه ‌...از لحاظ تنفس هم فعلا اوکیه دخترم و همسرم...دارم دق میکنم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوارو تهویه کن

عوض کن

لباساروبازیشور 

ظرفای دم دستم بشور

انشالله چیزی نیس.

شیرهم بخورین

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
هوارو تهویه کن عوض کن لباساروبازیشور  ظرفای دم دستم بشور انشالله چیزی نیس. شیرهم بخورین

ای خداا...😭😭😭

اتاق خواب خودم و نوزاادمم کمی بو میده...اونم خوابه‌..چه کنم الان 😭😭😭در اونجا بسته بود کلا از اول ..اما خب کمی بود داره...

واااایی😢 آخی . آخه چرا بدون احتیاط و وسایل و طرز استفاده درست این کار های خطرناک رو انجام میدید😭 ...

برا چی...مگه خطرناکه ؟؟🥺🥺🥺🥺

اون خواب بود ،الانم هست ...

ای خدا