شماره چشمتون چند بود؟؟؟ینی باید بعد ۶ ماه یا یه سال لنز جدید بخری؟
راستش اينو نميدوننم چنده شماره چشمم ،من از بچگي لنز ميزاشتم يني از ١٥-١٦سالگي ،انواع لنزارو داشتم ،ي بار تو چشمم اب شد همروووو ريختم رفت ولي باز ي دونه ديگ خريدم ،من بكوب ميزاشتم بعد ديگ انداختم دور .اولش ك از جعبه در مياري با مايع خودش ميزاري خيلييي خوبه و سبك ولي وقتيً مايع اشو عوض ميكني اذيت ميكنه خسته ميكنه قرمز و پر و خوابالود ميكنه چشمو يا انگار مو رفته تو چشمت ،برا من اينطوري ميشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من استفاده میکنم. بله عالیه. البته بستگی به لنز و مارکش داره. من سالانه استفاده میکنم. در طول روز میشه حدود هشت تا شانزده ساعت استفاده کرد. البته اگه دیدی چشمات میسوزه و ازیت میشی و .. درش بیار و بعد بزار. من سالانه گرفتم و نمره چشم های یک و هفتادوپنج و دو، قیمتش شد پانصد تومن. اگه خشکی چشم داری، هیچوقت همزمان با لنز از قطره چشم استفاده نکن. قبل از استفاده از لنز تو چشمت قطره بریز بعد استفاده کن
من استفاده میکنم. بله عالیه. البته بستگی به لنز و مارکش داره. من سالانه استفاده میکنم. در طول روز می ...
پس می ارزه واقعا...نه من برا کل روز نمیخام.همیشه هم نمیخام استفاده کنم برا بیرون رفتن مهمونی مراسم و اینا فقط میخام بزارم ک اونم فک کنم بیشتر ۵ ساعت نشه
تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)