2777
2789
عنوان

کسی از لنز طبی اطلاعات داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 50 پست
باید بری چشم پزشکی معاینه کنه خوش بهت شماره میده  فصلی ک مشخصه هر ۳ماه

اون که اره فقط خاستم ی اطلاعاتی داشته باشم ک دکتر چیزی گفت عین مونگلا نگاش نکنم😂😂😂

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
شماره چشمتون چند بود؟؟؟ینی باید بعد ۶ ماه یا یه سال لنز جدید بخری؟

راستش اينو نميدوننم چنده شماره چشمم ،من از بچگي لنز ميزاشتم يني از ١٥-١٦سالگي ،انواع لنزارو داشتم ،ي بار تو چشمم اب شد همروووو ريختم رفت ولي باز ي دونه ديگ خريدم ،من بكوب ميزاشتم بعد ديگ انداختم دور .اولش ك از جعبه در مياري با مايع خودش ميزاري خيلييي خوبه و سبك ولي وقتيً مايع اشو عوض ميكني اذيت ميكنه خسته ميكنه قرمز و پر و خوابالود ميكنه چشمو يا انگار مو رفته تو چشمت ،برا من اينطوري ميشد 

لا اله االله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی فصل جدید باید باز بری لنز جدید بخری؟

نه حدود ۳ ماه میتونی استفاده کنی روزی ۸ ساعت یعنی ۷۲۰ساعت میشه استفاده کرد 

حالا اگه کمتر استفاده کنی مثلا حتی ۴ ۵ماهم میشه استفاده کنی 

لنزای سالانه باز مثلا ۲۰۰۰تا ۳۰۰۰ساعت میشه استفاده کرد 

من استفاده میکنم. بله عالیه. البته بستگی به لنز و مارکش داره. من سالانه استفاده میکنم. در طول روز میشه حدود هشت تا شانزده ساعت استفاده کرد. البته اگه دیدی چشمات میسوزه و ازیت میشی و .. درش بیار و بعد بزار. من سالانه گرفتم و نمره چشم های یک و هفتادوپنج و دو، قیمتش شد پانصد تومن. اگه خشکی چشم داری، هیچوقت همزمان با لنز از قطره چشم استفاده نکن. قبل از استفاده از لنز تو چشمت قطره بریز بعد استفاده کن

راستش اينو نميدوننم چنده شماره چشمم ،من از بچگي لنز ميزاشتم يني از ١٥-١٦سالگي ،انواع لنزارو داشتم ،ي ...

مایع مخصوصشون نیست مگه؟؟؟

نه حدود ۳ ماه میتونی استفاده کنی روزی ۸ ساعت یعنی ۷۲۰ساعت میشه استفاده کرد  حالا اگه کمتر استف ...

اهااا فهمیدم.خیلی ممنون عزیزم

من لنز رنگي ميگمااااا ،نه لنز ك براي سلامتي چشم باشه 

نه رنگی که برا زیباییه نه...جای عینک میخام بزارم مثلا مهمونی مراسمی جایی

من استفاده میکنم. بله عالیه. البته بستگی به لنز و مارکش داره. من سالانه استفاده میکنم. در طول روز می ...

پس می ارزه واقعا...نه من برا کل روز نمیخام.همیشه هم نمیخام استفاده کنم برا بیرون رفتن مهمونی مراسم و اینا فقط میخام بزارم ک اونم فک کنم بیشتر ۵ ساعت نشه

من ۴ساله استفاده میکنم از صب تا شب تو چشامه باهاش حموم هم میرم و میخابم الانم از صبح گزاشتم تا بخا ...

چرا پس میگن خواب و حمام خوب نیست باهاش!!!!شما چند خریدی؟شماره چشمت چنده؟