گولن مدیر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 عنوان خیلی دلم گرفته دلم یه پشتیبان میخواد برا خودم و بچه تو شکمم خیلی تنهاییم | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 47 پست خدایا چرا منو نمیبینی اگه شوهرم اهل زندگی کردن نیس چرا من باید زجرشو بکشم چرا عین خیالش نیست حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!! 1399/10/19 | 20:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 پیام چی داده بد دلی نکنید خب بزارید نگم حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
شبیتا66 عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 1969 کارت سخت شد..دیگه باید باسیاست بکشونیش سمت خودت ولی ابدا ازخانوادش بدگویی نکن بودی شهر رو چراغونی میکردم
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 فقط بعضی ها هرچی خوبتر باشی بی لیاقت تر میشن حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
علی_مهربان عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1777 خوب دیوار حاشا بلنده. باید جوانب را میسنجیدید و وقتی مدارک کافی داشتید بهش میگفتید
حیدرمدد عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 1807 بزارید نگم باشه نگید منم بدتر اعصابم بهم میریزه حتما بعد زایمان ان شاءالله فکر طلاق باشید ادم تنها بمونه بهتر با از حیوان کمتر زندگی کنه ببخشید البته بدرود
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 کارت سخت شد..دیگه باید باسیاست بکشونیش سمت خودت ولی ابدا ازخانوادش بدگویی نکن مردشور خودش و خانوادش رو باهم ببرن چقد بجنگم برای زندگی که هیچ اهمیتی برای اون نداره حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 باشه نگید منم بدتر اعصابم بهم میریزه حتما بعد زایمان ان شاءالله فکر طلاق باشید ا ... ای کاش تاوان اشتباه و نامردی هر کس رو خودش بده حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 حالا هم هر روز از بیرون رفتن ها و تفریحاتش عکس میگیره و استوری میکنه خیلی پست و بیخیال هس حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
حیدرمدد عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 1807 حالا هم هر روز از بیرون رفتن ها و تفریحاتش عکس میگیره و استوری میکنه خیلی پست و بیخیال هس خداوند شما رو صبر بده !الان مورد حمایت والدین تون هستید????چند سالش?بزرگتر نداره ?دونفر بیارید این وسط واسطه شن تا بدنیا امدن بچه و بعدش هم .... بدرود
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 خداوند شما رو صبر بده ! الان مورد حمایت والدین تون هستید???? چند سالش? بزرگتر نداره ? دونف ... بله خونه پدرم هستم اما خیلی معذبم،۳۴،بزرگتراش تحریکش میکنن بیشتر،چن نفر فرستادم یا گفتن خبر میدیم ندادن،یا گفتن زیاد بهش اصرار نکنین یه بلائی سر خودش میاره، میخوان که درست نشع حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
حیدرمدد عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 1807 بله خونه پدرم هستم اما خیلی معذبم،۳۴،بزرگتراش تحریکش میکنن بیشتر،چن نفر فرستادم یا گفتن خبر میدیم ند ... خدا حفظشون کنه دست پای پدرمادر ببوسید بااینحال فعلا باید تحمل کنید تا بدنیا آمدن بچه واینکه از من میشنوید تا بدنیا امدنش سازش کنید و بعدش فکر اساسی سنش هم کم نیست باید تکلیف معلوم کنه ... بدرود
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 خدا حفظشون کنه دست پای پدرمادر ببوسید بااینحال فعلا باید تحمل کنید تا بدنیا آمدن بچه ... بلاتکلیف گذاشته حداقل یه اقدامی هم نمیکنه حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 ممنونم که وقت گذاشتید و همفکری و همدردی کردید حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
حیدرمدد عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 1807 بلاتکلیف گذاشته حداقل یه اقدامی هم نمیکنه شما جدی باشید و حدالامکان بترسونیدش از قانون بدرود
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 خدا حفظشون کنه دست پای پدرمادر ببوسید بااینحال فعلا باید تحمل کنید تا بدنیا آمدن بچه ... خدا شما رو برای خانوادتون نگه داره انشا الله حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!