2777
2789

سلام

استارتر جان

پشتیبان فقط خداست.

به آدمها، امید زیادی نیست...

خودتون رو رها کنید

مطمئن باشید انقدر قوی هستید که خدا شما رو شایسته ی مادر شدن دیده.

یه مادر قوی و با روحیه باشید.

تو دلتون فقط حمایت خدا رو بخواهید...

نه بنده ی خدا

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
یعنی قبلاً آدم بی خیالی نبود؟؟؟

قبلا با خانوادش در گیر بود قهر بود الان اونا رو گرفته منو رها کرده

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر جان پشتیبان فقط خداست. به آدمها، امید زیادی نیست... خودتون رو رها کنید مطمئن باشید ...

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
قبلا با خانوادش در گیر بود قهر بود الان اونا رو گرفته منو رها کرده

خب پس کلأ آدم بی خیالی نیست..‌ احتمالا بارداری شما دچار استرس ش کرده. انشاالله نی نی به دنیا بیاد درست میشه...

مثال میزنی چه کار میکنه؟؟

خوب یعنی ایشان برای شما وقت نمیزاره یا رفتارش با محبت نیست؟

ما  جدا زندگی میکنیم اون خونه باباشه با خانوادش دست به یکی کردن که طلاقم بده بچه اولم هم پیششه

خجالت نمیکشه شمارو با دوتا بچه ول کرده?

حداقل بزارید این بچه بدنیا بیاد بعد هر تصمیمی دارید اجرا کنید 

الان استرس اضطراب برا اون بچه سم 

با این کاراتون خدا ناکرده ب بچه آسیب میرسونید ....!

بدرود                                      
خجالت نمیکشه شمارو با دوتا بچه ول کرده? حداقل بزارید این بچه بدنیا بیاد بعد هر تصمیمی دارید اجرا ...

به من زنگ زده بعداز ۳ ماه میگه یه دکتر پیدا کردم بیا بریم بچرو سقط کنیم

خوب مشکلشون با شما دقیقا چیه؟ اگر اینطور بوده چرا راضی به بچه دوم شده؟

به خواهرم پیام داده بود منم دیدم عصبانی شدم بروش اوردم تو خانواده الانم طلبکاره

به من زنگ زده بعداز ۳ ماه میگه یه دکتر پیدا کردم بیا بریم بچرو سقط کنیم

عجب !!!!!

الان دیر شده !

اون قلب اش تشکیل شده 

اینجور پدر گل بگیری سرش کمه !

بزارید بدنیا بیاد بدون استرس _بعد جدا شین 

در ضمن زورکی نمیشه باهم ساخت و زیر ی سقف موند _

بدرود                                      
عجب !!!!! الان دیر شده ! اون قلب اش تشکیل شده  اینجور پدر گل بگیری سرش کمه ! بزارید بدنیا ب ...

بچه پنج ماهش هس

خوب یعنی از پیامش متوجه شدید منظور بدی داره؟

از رفتارهاش فهمیده بودم اما با پیامش مطمعن شدم