2777
2789

من 

رو یکی کراش دارم اصلا توجه نمیکنه😂😂😀 با دخترا حرف میزنه حرسم میگیره میسوفونیا دارم هنذفریم خراب شده تو یه ماه دوبار عزا دار شدم تنهام دوماهه پریود نشدم فردا امتحان ترم دارم دیگع منم دلم گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوابم تغییر کرده . نصفا شبا مدام از خواب می پرم ولی از اون ور خوابم بیشتر شدع . اشتهام خیلی کم ش ...

نگران نباش 

اینها نشونه های سرماخوردگی روانی یه 

از هر سه نفر یکی می گیره برای همین بهش میگن سرماخوردگی روانی (افسردگی )

روان درمانی به حال بهترت کمک می کنه

آقا به پیر به پیغمبر من آقا هستم نیاین یه چی بگین بعد بگین چرا نگفتی آقایی   
نگران نباش  اینها نشونه های سرماخوردگی روانی یه  از هر سه نفر یکی می گیره برای همین بهش ...

اها اره این که می دونم افسرده شدم . خیلی حالم بد ولی حوصله رفتن پیش روانشناس ندارم .تو مرحله ی مزخرفیم که هیچ کس نمی تونه کمکم کنه 

اهمال کاری 

نه عزیزم توجیه دارم😁😄

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
اها اره این که می دونم افسرده شدم . خیلی حالم بد ولی حوصله رفتن پیش روانشناس ندارم .تو مرحله ی مزخرف ...

تو اگه قلبت درد بگیره و قلب درد شدید داشته باشی پیش دکتر قلب نمیری؟ روانشناس هم همینه

خیلی از مراجعین من وقتی میان میگن ما خاصیم و اصلا خوب نمیشیم ولی خب تجربه چیز دیگه ای میگه خیلی هاشون الان حال بهتری دارن

آقا به پیر به پیغمبر من آقا هستم نیاین یه چی بگین بعد بگین چرا نگفتی آقایی   
من گریه هم کردم ولی بازم حالم خوب نشد قبلنا گریه آرومم میکرد...    

دقیقا همینطوره متاسفانه به یه جاهایی می‌رسی که گریه هم دیگه آرومت نمیکنه من الان پنج ساله اینجورین

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
کجاش کوچیکه همین میسوفونیا ۸ ماهه منو از خونوادم دور کرده دوبار عزا دارم شدم نه دیگه بابا بزرگ دارم ...

این بیماریه که گفتی متوجه این بخشش نشدم ولی اگه کشنده نیست نگران نباش تاپیک هام رو بخون قدر بدون

شیطان را خواهم کشت...