2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره متاسفانه به یه جاهایی می‌رسی که گریه هم دیگه آرومت نمیکنه من الان پنج ساله اینجورین

الهی  ان شاءالله زود زود حال دلت خوب میشه..

دوست قشنگم برات آرزوی آرامش و شادی میکنم🌱😘

ترس از شکست و اضطراب بالا باعث اهمال کاری میشه

اوهوم یک چیزای از رفتار شناسی بلدم

اره خیلی مضطربم و هر چی دستورالعمل ارام سازی رو اجرا میکنم باز هم استرس دارم 

باید زنگ بزنم به عمه جون 

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
اوهوم یک چیزای از رفتار شناسی بلدم اره خیلی مضطربم و هر چی دستورالعمل ارام سازی رو اجرا میکنم باز ه ...

از خودت بپرس وقتایی که اضطراب داری چه تصویری از ذهنت می گذره

آقا به پیر به پیغمبر من آقا هستم نیاین یه چی بگین بعد بگین چرا نگفتی آقایی   
چه دغدغه های کوچیکی 

امروز یکی  تاپیک زده بود خدا کنه یک چشم ابی بیاد  منو بگیره  و خلاصه خیلی افسرده ام و  یک متنی تو همین مایه ها

من براش نوشتم چه دغدغه لطیفی خوش به حالتون( خدا شاهده نوشتم لطیف )

استارتر شروع کرد به بد و بیراه گفتن  به من که چقدر از این ادمهای اینجوری بدم میاد تو هم تاپیکا همین  را  می نویسند

باور کن شوکه شدم

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
الهی   ان شاءالله زود زود حال دلت خوب میشه.. دوست قشنگم برات آرزوی آرامش و شادی میکنم🌱😘

قربون 💓 قلب مهربونت بشم 

ممنونم عزیزم 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
از خودت بپرس وقتایی که اضطراب داری چه تصویری از ذهنت می گذره

کلا قبل امتحان اینطوری میشم

خودم عادت کردم

ولی عمه جون که ایشونم دکتری روانشناسی دارن گفته یکسری چیزا

فعلا تا وقتی که دوباره ریحانه جونو ببینم باید سعی کنم کنار بیام تا این دفعه واقعا این استرسو از بین ببرم 

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
کلا قبل امتحان اینطوری میشم خودم عادت کردم ولی عمه جون که ایشونم دکتری روانشناسی دارن گفته یکسری چ ...

اوهوم 

چه خوب که عمه تون کمک کننده اند

اوهوم  چه خوب که عمه تون کمک کننده اند

بله ممنون😍😍😍😍

چون خانواده همیشه سرکار بودن بیشتر با ریحانه جون بودم ایشون بیشتر از هر کسی میتونه کمک کنه بهم

بله ممنون😍😍😍😍 چون خانواده همیشه سرکار بودن بیشتر با ریحانه جون بودم ایشون بیشتر از هر کسی میتون ...

خب پس چون‌ مداخله هم ارز میشه من چیزی نمیگم

همکار با تجربم از اقوامتونه

خب پس چون‌ مداخله هم ارز میشه من چیزی نمیگم همکار با تجربم از اقوامتونه

ممنونم از لطفتون و وقتی که گذاشتید🌹

خدا نکنه قشنگم😘💚💛🌱🍃🌼💙🧡

💓🌹💓🌹💓

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین