2777
2789
منم عصر کلی گریه کردم جلو مامان و بابام حالم هنوز سرجاش نیس

چرا ؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اره قبلا خیلی امیدوار بودم به رندگی . ولی الان کلا بی حالم و دلم می خواد زودتر بمیرم

خوابت هم بهم ریخته؟

اشتهات چطور

زود عصبانی میشی؟

آقا به پیر به پیغمبر من آقا هستم نیاین یه چی بگین بعد بگین چرا نگفتی آقایی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس های دانشگاه رو خوندم زبانم مونده هر چقدرم می خونم تموم نمی شه منم الان ول کردم شام نداریم شوهرمم داره درس می خونه 

باید خونه رو هم تمیز کنم

واقعا حوصله کاری رو ندارم

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم
چرا عزیزم

چون تو یه کشور داغونم .تز خیلی چیزا خستم بخصوص عقاید مردم و ...ولی الان تنها تصویری از اینده گه تو ذهنم هست یه تصویر تاریک و سخت و طولانی که تهس هیچ لذتی هم ندارع . من ادم خونه موندن نیستم ولی اینم بخشی از دختر بودن و عقاید مزخرفی که تو ایران

خوابت هم بهم ریخته؟ اشتهات چطور زود عصبانی میشی؟

اره خوابم تغییر کرده . نصفا شبا مدام از خواب می پرم ولی از اون ور خوابم بیشتر شدع . اشتهام خیلی کم شده بود ولی جدیدا زیاد سدع . ارع زود از کوزه در می رم . چطور مگه؟