2777
2789
عنوان

هفته ۱۷

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع ان تی بهم گفت یه چیزی وسط پاش هس😁😁😁 ولی شاید جفتش باشه قطعی بهم نگفت اون مهم نیس اصلا فقط سا ...

بله اون که مشخص هست سالم باشه نعمت خداست فرقی نداره ولی جنسیت هفته ۱۲ احتمال خطا خیلی زیاده مشخص نمیشه اونای هم که میگن حدس هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بله اون که مشخص هست سالم باشه نعمت خداست فرقی نداره ولی جنسیت هفته ۱۲ احتمال خطا خیلی زیاده مشخص نمی ...

تو غربالگری اول اگه تشخیص پسرداده بشه تا هفتاددرصد درسته ولی دختر میشه اشتباه بشه

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
بله اون که مشخص هست سالم باشه نعمت خداست فرقی نداره ولی جنسیت هفته ۱۲ احتمال خطا خیلی زیاده مشخص نمی ...

اره ایشالا دعاکن واسم نی نی م سالم باشه بچه اولمه خیلی ارزو داشتم تا به دستش بیارم

. دم دکتراتون گرم مال من تاپونزده نمیگه منم گذاشتم یه دفعه آنومالی برم حالا نمیدونم هیجده خوبه یابیس ...

خب حدس هاشون رو میگن دیگه عزیزم بعضی از دکترا ترجیح میدن نگن چون احتمال خطا توی هفته ۱۲ خیلی خیلی زیاده دستگاه تناسلی دختر پسر خیلی شبیه هم میشه نمیشه درست تشخیص داد 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مبارکتون باشه انشاالله قدمش خیرباشه،🥰مال من لاله دکترم،😂😂😂گفت تاپونزده منم گفتم حتماااااا میام پ ...

اره بخاطره پولشه غربالگری اول من رفتم ریسک یک به شیصد وشصت بنظرت چجوریه

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲