2777
2789
عنوان

هفته ۱۷

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 86 پست
همین شکم داشتم ازقبل خیلی دردسره چه دورانی همش استرس و نگرانی داره ادم

منم ۱۷ هفته رفتم انومالی، جفت قدامی 

حرکاتش رو خیلی کم حس میکنم، مثل شما نگران بودم ولی طبیعیه میگن تا ۲۲ هفته جاداراه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالی بود

فکر کنم فعلا مشخص نشده باشه توی انامالی مشخص نمیشه مگه؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
منم ۱۷ هفته رفتم انومالی، جفت قدامی  حرکاتش رو خیلی کم حس میکنم، مثل شما نگران بودم ولی طبیعیه ...

ببین غربالگری اول ریسک یک به شیصدوشصت خوبه ؟ 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
مال منو گفت پسره تو ان تی

توی سونوگرافی ۱۲ هفته بیشتر حدس هست اصلش توی انامالی مشخص میشه توی هفته ۱۲ میگن دستگاه تناسلی دختر پسر خیلی شبیه هم هستن بیشتر شبیه دختر میشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
فکر کنم فعلا مشخص نشده باشه توی انامالی مشخص نمیشه مگه؟

موقع ان تی بهم گفت یه چیزی وسط پاش هس😁😁😁 ولی شاید جفتش باشه قطعی بهم نگفت اون مهم نیس اصلا فقط سالم باشه الان نگران اونم همش