سلام بچه ها حالم دیگه داره بهم میخوره از خودم از زندگی ک برا خودم ساختم😑آخه چرا من نمیتونم هیچوقت باشوهرم روز خوب داشته باشیم.توروخدا اگه میخواید ازدواج کنید اولا که تو سن کم نباشه دوما زیر و زبر طرفو خلق و خو دربیارین که مث من تو اوج جوونی انقد افسرده نباشین😔ادم با همه چی حتی بی پولی میتونه بسازه ولی بامرد بیشعور و نفهم هرگز.برام دعاکنید این روزا خیلی دلم گرفته میخام بخونم برای کنکور تا به یه استقلالی برسم.اونموقع بتونم جدا بشم😭دوستیای قبل ازدواج اونم تو سن کم واقعا عین سم میمونه گند میزنه تو کل زندگیت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دلم به حال حماقتم خیلی میسوزه دستی دستی زدم بدبخت کردم خودمو😔اگ شعور الانمو داشتم تحت هییچ شرایطی با کسی که کوچک ترین اختلافی تو مسائل اعتقادی و فرهنگی داشتم ازدواج نمیکردم حیف ادم تا وقتی سرش به سنگ نخوره نمیفهمه😪
من عشق و عاشقی خاصی نسبت ب شوهرم نداشتم 6 ماه باهم حرف زدیم..دیدم پسر خوبیه و عقد کردیم...الان 8 ساله ازدواج کردم..هنوزم ب خوبیه همون روز اول..خداروشکر...و فرقش باروز اول اینه ک الان من میمیرم واسش