2777
2789
عنوان

حالم از هرچی ازدواجه بهم میخوره😖

523 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها حالم دیگه داره بهم میخوره از خودم از زندگی ک برا خودم ساختم😑آخه چرا من نمیتونم هیچوقت باشوهرم روز خوب داشته باشیم.توروخدا اگه میخواید ازدواج کنید اولا که تو سن کم نباشه دوما زیر و زبر طرفو خلق و خو دربیارین که مث من تو اوج جوونی انقد افسرده نباشین😔ادم با همه چی حتی بی پولی میتونه بسازه ولی بامرد بیشعور و نفهم هرگز.برام دعاکنید این روزا خیلی دلم گرفته میخام بخونم برای کنکور تا به یه استقلالی برسم.اونموقع بتونم جدا بشم😭دوستیای قبل ازدواج اونم تو سن کم واقعا عین سم میمونه گند میزنه تو کل زندگیت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون زیر و زبر اخلاقی که گفتی تا نری زیر یه سقف در نمیاد 

تو روزای خوب قبل ازدواج همه بهترینشونو به نمایش،میزارن 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

درسته👌🏻

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

با مرد دروغگو و پنهان كار هم همينطور واقعا زندگي سخته

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

دلم به حال حماقتم خیلی میسوزه دستی دستی زدم بدبخت کردم خودمو😔اگ شعور الانمو داشتم تحت هییچ شرایطی با کسی که کوچک ترین اختلافی تو مسائل اعتقادی و فرهنگی داشتم ازدواج نمیکردم حیف ادم تا وقتی سرش به سنگ نخوره نمیفهمه😪

من سنتي ازدواج كردم ٢٦سالم بود 

و اينكه اشنا بودن همه زير و روشو دراوردم اما همينكه رفتم زير يه سقف ....

منم افسرده ام و همش به مرگ فكر ميكنم انگار نميتونم از اين زندگي سگي خلاص شم 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

من عشق و عاشقی خاصی نسبت ب شوهرم نداشتم 6 ماه باهم حرف زدیم..دیدم پسر خوبیه و عقد کردیم...الان 8 ساله ازدواج کردم..هنوزم ب خوبیه همون روز اول..خداروشکر...و فرقش باروز اول اینه ک الان من میمیرم واسش

در من انگار کسی در پی انکار من است...