2777
2789
عنوان

به کمک دانشجوهای پزشکی نیازمندیم

320 بازدید | 49 پست

سلام به همه

این روزا انقدر استرس دارم که گفتم اینجا عضو بشم و اینجا هم نظر بخواهم

بچه ها من رتبه م نه خوبه نه خیلی بد

پزشکی روزانه و شهریه پرداز و فیزیو تراپی روزانه میارم

دندون احتمالا نه مگر تعهدی های استان های دیگر...

خیلی دودل و سردرگمم،نمیدونم چه رشته ای برم

پیش ۲ انتخاب رشته هم رفتم

همه میگن پزشکی روزانهو شهریه پرداز خوبه برو

ولی خیلی میترسم،میترسم ازینکه از پسش برنیام،پزشک خوبی نشم

این روزا کارم گریه کردن شده

پس ازین همه روز درس خوندن آخر هم نمیدونم چی میخوام

انقدر از پزشکی بد میگن که دودلم،از طرفی به شدت به نظر والدینم احترام میزارم که اونها از من توقع دارن پزشک بشم

از طرفی فیزیو هیچ عیبی نمیشه روش گذاشت

من چیکار کنم دقیقا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آدم سخت کوش و صبوریم،منظورم اینه که موردی ندارم که چند سال پزشک عمومی بمونم تا تخصص خوب قبول بشم

برای درآمد و کلاسم خیلی دنبال پزشکی نبودم

فقط دلم میخواست یه رشته قبول شم دل مامان و بابا و مادربزرگم شاد بشه و خودم احساس ارزشمند بودن کنم

علاوه بر همه اینا ارزش معنوی داره میدونی تو دست خدایی چو بیمار از شفا سرمست گردد طبیب از فرط شادی ...

بخدا منم دنبال همین ارزش معنویشم،قلبم میتپه یکی بهم بگه دستت درد نکنه حالم بهتره

ولی نمیدونم چرا اینقدر اعتماد به نفسم کم شده و میترسم...

میترسم پزشک خوبی نشم،یه داروی اشتباه تجویز کنم،حال کسی رو بدتر کنم بیشتر ازینا میترسم

میترسم جوونیم حیف بشه ولی سرآخر هم به چیزی نرسم

عزیزم من از نزدیکانم هم پزشک دارم هم داروساز هم دندان پزشک 

پزشک مون الان به تازگی تخصص قبول شده توی این مدت که عمومی رو می خوند سفراشو میرفت و ازدواج و تشکیل خانواده هم داد و در کنارش تخصص هم قبول شد میخوام بگم به سیاه نمایی یه عده توجه نکن بله پزشکی سالهای زیادی باید بخونی و شاید اولش اونقدر ها هم درآمد نداشته باشی ولی ارزش داره آینده خودت رو خریدی و در کنارش با برنامه ریزی زندگی و تفریحاتتم میتونی داشته باشی مخصوصا اگر تخصص های خاص مثل قلب یا چشم ....قبول بشی که عالیه 

دندان پزشکمون چند سالی بعد فارغ التحصیلی داخل کلینیک ها کار کرد حدود چهار سالی و خب درآمد متو سطی داشت الان به تازگی با حدود دو یا سه میلیارد وام و سرمایه پدرش کلینیک زده البته فکر میکنم هزینه بیشتری کردن ....میخوام بگم دندان دوران تحصیل کوتاه تری داره ولی برای افتتاح کلینیک یا مطب مجهز سرمایه نیاز هست 

و داروسازمون الان حدود هشت یا نه سالی میشه که فارغالتحصیل شده ولی خب فعلا برای داروخانه دیگه کار میکنه و سرمایه زدن داروخانه رو نداره و علاوه بر اون اشباع هم شده 

اینها اطلاعاتی بود که از اطرافیان داشتم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بخدا منم دنبال همین ارزش معنویشم،قلبم میتپه یکی بهم بگه دستت درد نکنه حالم بهترهولی نمیدونم چرا اینق ...

باورت میشه همه همکلاسیای خوب من مثل تو میترسن ؟ و خیلیم خوب میخونن ؟ این وجدان کاریتو نشون میده ، اینو میرسونه که پزشک با وجدان تری میشی 

عزیزم من از نزدیکانم هم پزشک دارم هم داروساز هم دندان پزشک پزشک مون الان به تازگی تخصص قبول شده توی ...

آی قربون دهنت ، پسر خاله من دندانپزشکه 34 سالشم هست تهرانم تموم کرده ولی  نسبت به دوستای پزشکیش آنچنان وضعش خوب نیست با اینکه خیلیم اوکیه وضعیت مالیش این کیش میره دوستش استانبول 

پزشکی بعد تخصص پروازه بابا 

عزیزم من از نزدیکانم هم پزشک دارم هم داروساز هم دندان پزشک پزشک مون الان به تازگی تخصص قبول شده توی ...

وای عزیزم لطف کردین خیلی جامع توضیح دادین

بله واقعا یه عده خیلی آدمو ناامید میکنن،ولی خب وقتی خودم هم با چشم باز به شرایطشون توی جامعه نگاه میکنم میبینم این سیاه نمایی هم که چند ساله درموردشون میشه تا حدی اغراق آمیزه. 

آی قربون دهنت ، پسر خاله من دندانپزشکه 34 سالشم هست تهرانم تموم کرده ولی نسبت به دوستای پزشکیش آنچن ...

بله دندان پزشکی اگر نتونی کلینیک یا مطب شخصی خودت که هزینه زیادی رو میخواد راه بندازی باید سالها داخل کلینیک و درمانگاه ها کار کنی و دندان پزشکان عزیز یه خاطر نوع شغل و فعالیت شون بع چند سال مشکلات گردن پیدا میکنن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وای عزیزم لطف کردین خیلی جامع توضیح دادینبله واقعا یه عده خیلی آدمو ناامید میکنن،ولی خب وقتی خودم هم ...

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم بهترین انتخاب و مسیر رو داشته باشی و اگر وجدان کاری برات مهم اگر روزی پزشک یا دندان پزشک شدین به جان آدم ها به عنوان امانت و پناه آورده نگاه کنید نه به عنوان پول و قشر نیازمند و ضعیف رو درک کنید 💚💚💚