2777
2789
عنوان

راهنمایی درمورد طلاق

349 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من مشکل قلبی دارم و دکتر فعلا بارداری رو برام منع کرده تا عمل بشم بعد بتونم باردار شم امشب با شوهرم دعوام شد برگشت گفت میرم میگم نمیتونی باردار شی و زن میگیرم میخاستم ببینم این میشه نازایی و میتونه علیه من اقدامی انجام بده 

توروخدا راهنماییم کنید دلم خیلی شکسته

وقتی مردی اند نسبت بهت بی عاطفه بی درگ همون بهتر ک واسش بچه نیازی آن ارزشمند باشی الانم هستی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتون  تو عصبانیت ‌ و ناراحتی  یه حرفی  رو زدن   و مطمئن باشید الان م واقعا پشیمونن  ، شما جدی نگیرید 

ان شاءالله  خدا بهتون فرزند سالم و صالح بده  و  قلب تون م بهتر از ساعت  کار کنه همیشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چه حرف بدی زده عزیزم، خیلی متاسفم

متاسفانه طبق قوانین ایران مرد تحت هر شرایطی حق طلاق داره یعنی مرد می تونه بدون هیچ دلیلی هم درخواست طلاق بده و زن رو طلاق بده. برعکس زن که فقط تحت شرایط خاص (مثل اعتیاد شدید به موادی مثل هرويين) میتونه در خواست طلاق بده. 

فقط اینکه اگر مرد درخواست طلاق بده باید مهریه رو هم بپردازه.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

نه عزیزم.اولا  برای نازایی باید چندین سال از زندگی تون گذشته باشه و پزشک نامه بده که این خانم نازا هستن. 

در ثانی چیزی نشده که عزیزم دعواتون شده اونم خواسته یه چیز بگه عصبیت کنه. بعد که آشتی کردید حتما بهش بگو که نباید حتی توی عصبانیت این حرفو بزنه