2777
2789
عنوان

راهنمایی درمورد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 30 پست
اما دلم خیلی شکست انگار از درون متلاشی شدم 😔

عزیزم. شوهر شما هم معلومه خیلی بی چشم رو و غیر قابل اعتماد هست  

حرف های که تو عصبانیت زده میشه ،،مطمعن باش قبل بهش فکر کرده بارها،،،،

به هیچ وجه اعتماد نکنید به این همسر ،،،

تا اونجایی هم که میتونیت پس انداز کنین و بخورین و بپوشین،،،،که خدای ناکرده اتفاقی افتاد پشیمون نشید ،،،،فقط یه فکر خودتون باشین و دلتون برای شوهر و زندگیش نسوزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حرف بدی زده عزیزم، خیلی متاسفم متاسفانه طبق قوانین ایران مرد تحت هر شرایطی حق طلاق داره یعنی مرد ...

انقد پرروعه میگه توافقی گفتم تا ثابت کنی نازام جدا نمیشم تمام حق و حقوقم میگیرم ازت

عزیزم. شوهر شما هم معلومه خیلی بی چشم رو و غیر قابل اعتماد هست   حرف های که تو عصبانیت ...

آره بهش گفتم اتفاقا معلومه چندوقته بهش فکر کردی که الان ب زبون اوردی اینکه گف میتونم زن بگیرم منو داره میسوزونه 

آره بهش گفتم اتفاقا معلومه چندوقته بهش فکر کردی که الان ب زبون اوردی اینکه گف میتونم زن بگیرم منو دا ...

اره خب صدرصد آدم ناراحت میشه از این حجم از پررویی و بی چشم و رویی و بی معرفتی !!

من بودم تا آخر عمر از چشمم میفتاد و دیگه خوب میشناختمش که شوهرم چه جور آدمی هست ،،،،

شاید از رو ظاهر باهاش خوب بشم ،،،ولی از ته قلبم متنفرم و تا آخر عمرم به چشم دشمنم میبینمش