2777
2789
عنوان

شما به این میگید سادگی یا بی ادبی و بی اهمیتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 80 پست
عزیزم،من منظورم به این بود که استارتر گفتن ۳ ساعت با شهر خودشون فاصله داره و دوریه راه هم مد نظرم بو ...

اره سخته ولی اگه خانواده شوهر مثل خانواده ی ادم باشن خیلی خوبه من پسر دایم مال اصفهان خانمش مال تبریز، یا اون یکی پسر خالم خودش اصفهان خانومش مشهدی،  عموم اصفهان خانومش شیرازی ولی همه با هم خوبن😊

دقیقا این الفاظ رو بکار بردن آره. ولی من فکر کردم استارتر برداشت خودش رو از رفتار اونا بیان کرده

عزیزم من دقیق همونا رو گفتم که دیدم و شنیدم...

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز قبل با برادرشونی که هماهنگ کننده بودن و با خودش هماهنگ کردیم... بحث من بیشتر مسأله ادب هست و گر ...

میگم شاید بد برداشت کردین. به خواستگارتون گفتین اینطوری رفتار شده؟ چی جواب دادن

همین خودم ۳۵ ساله و مجرد. اون خواهره هم که پا دراز کرد ۳۲ ساله و متاهل.

پس بچه هم که نبودن. ولشون کن یه عمر با این خانواده عذاب میکشی. خانواده خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه. از من به عنوان خواهر آویزه گوشت کن عزیزدلم خواهر گلم خانواده مهمه.

چهار ساله ازدواج کردم و تجربه دارم.

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

به نظرم بهتر بود که پدر و مادر شما با  با پدر و مادر خواستگارتون هماهنگ میکردن ... ایشون مگه پد ...

پدر ندارن...مادرشون همه چیز به برادرشونی سپرده بود و چون برادرشونی پیگیر جریانات بودن پدرم با برادرشون هماهنگ کردن...خودش گفت من به خانوادم گفتم که میآید.

میگم شاید بد برداشت کردین. به خواستگارتون گفتین اینطوری رفتار شده؟ چی جواب دادن

بله گفتم...گفت خانواده ام خواستن غریبی نکنید و ساده برگزار کردن...اون خواهرش حتی جلومون نیومد از جلو در سلام کرد و رفت آشپزخونه.

بله گفتم...گفت خانواده ام خواستن غریبی نکنید و ساده برگزار کردن...اون خواهرش حتی جلومون نیومد از جلو ...

من نظرم تو این تاپیک مخالف دوستان بوده. چون عقیده دارم با یه بار نمیشه قضاوت کرد. اون خواهرشون که زود رفته اشپزخونه شاید خجالتی بوده آدم اجتماعی نبوده. شاید اعضا خانواده بیش از حد با شما احساس راحتی کردن

من نظرم تو این تاپیک مخالف دوستان بوده. چون عقیده دارم با یه بار نمیشه قضاوت کرد. اون خواهرشون که زو ...

والا خجالتی فکر نمیکنم.چون بعد اومد پاشو بدون یه ببخشید دراز کرد و سرش کرد در گوشی.

من نظرم تو این تاپیک مخالف دوستان بوده. چون عقیده دارم با یه بار نمیشه قضاوت کرد. اون خواهرشون که زو ...

اولین بار رفتن خونشون باید حداقل ازشون کمک نمیگرفتن. دیگه دوتا قاشق و بشقاب پرت کردن کمک نمیخواد که. دوتا خواهر جوان میتونستن همه کارارو خودشون بکنن نه اینکه از دختری که هنوز عروسشون نشده کار بکشن. 

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

فقط این داداشش خودشو جر میداد پدر و مادرش کجا بودن

پدرش رحمت خدا رفته بود..مادرش هم ساکت نشسته بود..داداشش می‌گفت از فرصت کرونا استفاده کنید برید سر زندگیتون من زیر بار هزینه نمیرم...

جالبه ما روز اول گفتیم جشن نمی‌خوایم.

فقط این داداشش خودشو جر میداد پدر و مادرش کجا بودن

پس بی خانواده بودن جایی که بزرگتر نشسته چه لزومی داره کوچیک خودشو جر بده

احترام وجود نداره تو خانواده شون والا دخترا خودشون رو جم وجور میکردن

به نظرم کارت غلط بوده اگر با پسر جور بودی و سن ۳۵ هستی این حواشی اینقدر اهمیت نداره مهم خوشحالی خودت تو زندگی بود مادر شدن بود بعد حالا اینا اینجور بودن چه ایرادی داره بعضی ها اولش خیلی عالی نشون میدن بعد که میری توشون میبینی چقدر الکی و نمایش بوده چرا اینطور قضاوت کردی .

به نظرم کارت غلط بوده اگر با پسر جور بودی و سن ۳۵ هستی این حواشی اینقدر اهمیت نداره مهم خوشحالی خودت ...

نمی‌دونم....فقط میدونم اینقدر اون روز خونشون شرایط رفتاری بد بود که من خیلی جلو خانواده ام خرد شدم..آخه من خیلی سعی کردم خانواده رو مجاب کنم.چون پسر غیر یه کار تحت پوشش پیمانکار هیچی نداشت..واقعا دلگرمیمون رفتار خوب و حمایتشون از خواستگارم بود که ندیدیم و من موندم..ترسیدم این حواشی برای خانواده ما که مبادی آداب هستیم اینقدر تکرار بشه و بشه کلا مشکل ..خیلی دلم تنگه..گفت با شرایط بهتر میام..میترسم دیگه خانواده هم رضایت به حتی شنیدن حرفاش ندن و یا خیلی این شرایط بهتر زمان بر باشه..

نمی‌دونم....فقط میدونم اینقدر اون روز خونشون شرایط رفتاری بد بود که من خیلی جلو خانواده ام خرد شدم.. ...

۳۵ سالته؟؟؟؟

همون بهتر که جواب منفی دادی..عزیزم خانواده خیلی خیلی مهمه...تجربه دارم که بهت میگم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔