2777
2789
عنوان

شما به این میگید سادگی یا بی ادبی و بی اهمیتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 80 پست
۳۵ سالته؟؟؟؟ همون بهتر که جواب منفی دادی..عزیزم خانواده خیلی خیلی مهمه...تجربه دارم که بهت میگم

بله ۳۵ سال...شما هم موافقید که روزی که دختر و خانوادش‌ اولین بار میرم منزل پسر، باید با روی خوب و با آمادگی مورد استقبال قرار بگیرند؟ بخدا وضع مالیشون عالی اما یه پذیرایی سطح پایین انجام دادن..اما روزی که اومدن منزل ما هم روی خوب، پذیرایی خوب، زبان خوب!!! 

خواستگارم میگه میخواستن همه چی خودمونی برگزار بشه.اخه خواهرش پاشو بدون عذرخواهی دراز کرد یا هیچ کدومشون غیر برادره سر سفره نیومدن رفتار خودمونی هست؟ 

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
بله ۳۵ سال...شما هم موافقید که روزی که دختر و خانوادش‌ اولین بار میرم منزل پسر، باید با روی خوب و با ...

نه عزیزم بی ادبیه...

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم بی ادبیه...

خیالم راحت شد که من تصمیم از سر غرور نگرفتم.. آخرش به من گفت : وقتی تو تصمیمت گرفتی و جوابت منفی هست و خانوادت نمیتونی راضی کنی...

آخه با این تفاوت ها چطور میشه راضی کرد؟

و گرمه من حتی جهیزیه ام هم آماده بود..پس اگه رفتارشون خوب بود که ما مشکل نداشتیم ج منفی بدیم..حس میکنم خواستگارم ما رو مقصر می‌دونه پیش خودش.

استارتر تاپیکتو خوندم ، اگرچه برای چند ماه پیشه ولی کار خیلی خوبی کردی رد کردی 

این خانواده واقعا شعورشون خیلی پایین بوده و اینکه بسیار بی ادب و سطح پایین 

من اگه جای شما بودم ، اون رفتار و میدیدم ، به بابام اشاره میکردم بلند شیم و بریم ، برای ناهار هم نمی موندیم 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
استارتر تاپیکتو خوندم ، اگرچه برای چند ماه پیشه ولی کار خیلی خوبی کردی رد کردی  این خانواده وا ...

عزیز جان ممنونم از توجهتون...اتفاقا بیشتر این رفتارهای زشت از ناهار به بعد شروع شد پرت کردن چنگال، بجای بفرمایید گفتن بخورید و بعد ناهار هم فرمایشات داداشش و مادرش... بازم تشکر میکنم از شما که مطالب خوندید .