2777
2789
عنوان

شما به این میگید سادگی یا بی ادبی و بی اهمیتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 80 پست
کاش به خونه شون زنگ میزنی نه یه گوشی آقا. با ما درش هماهنگ میکردید

پدرم با داداشش و منم با خودش هماهنگ کردم

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه رو با جزییات اگه گفتم که اگه اشکالی منم داشتم بگید...ما حتی شیرینی و سوغات گرفتیم از شهرمون د ...

خدا خیلی دوستت داشته که اونا خودشونو همون اول نشون دادن. برو خداروشکر کن

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

خواهراش چند ساله بودن تقریبا?

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

من همه رو با جزییات اگه گفتم که اگه اشکالی منم داشتم بگید...ما حتی شیرینی و سوغات گرفتیم از شهرمون د ...

خب دراین مواردممکنه سطح خانواده ها فرق کنه .مهم احترام وادبه وه باید داشته باشن وگرنه خودم ازاین ریزه کاری های مثلاتعارفی وغذاومیوه خوشم نمیادبرام مهم نیس

پدرم با داداشش و منم با خودش هماهنگ کردم

اسی بلاکش کن و دیگه جواب تلفن و پیامش رو نده تا وابسته اش بشی یا خط عوض کن یا کلا جوابش نده خیلی جدی باهاش برخورد کن دو دل نباش اینا مناسب شما نبودن خودت رو گول نزن 

منم خانواده شوهرم خیلی سخت میگیرن به غذای خانواده من راحتن بی تجملات.یادمه اوایل خجالت می کشیدم می ا ...

من یادمه یه روز افطاری رفتم خونه زندایی ام( که مادرشوهرمه) پنج دقیقه مونده بود به افطار یه سفره نامرتب باز کرد. از یخچال آش سرد دراورد گذاشت سرسفره. من اولش ناراحت شدم ولی بعد دیدم بنده خدا هرروز واسه خودشونم اونطوری هستن. بی ادبی نبوده.

شماهم بهتر بوده با خانواده اش هماهنگ میکردین.بعضی وقتا یه حرفی زده میشه که شاید اشتباه برداشت بشه.شاید منطورشون بی حرمتی نبوده

خواهراش چند ساله بودن تقریبا?

همین خودم ۳۵ ساله و مجرد.

اون خواهره هم که پا دراز کرد ۳۲ ساله و متاهل.

منم ازدواجم دوره ولی احترامو محبتو توجهی که خانواده همسرم بهم میزارن خانواده خودم نمیزارن

عزیزم،من منظورم به این بود که استارتر گفتن ۳ ساعت با شهر خودشون فاصله داره و دوریه راه هم مد نظرم بود که سخته،به غیر از آداب و معاشرت خواستگارشون

امیدوارم همه ی کسانی که راه دور ازدواج می کنند خوشبخت بشن ولی دوری برای دختر سخته

من یادمه یه روز افطاری رفتم خونه زندایی ام( که مادرشوهرمه) پنج دقیقه مونده بود به افطار یه سفره نامر ...

قاشق پرت کرپن و پا دراز کردن صدا زدن یکیتون بیاد بی حرمتی نیست 

من یادمه یه روز افطاری رفتم خونه زندایی ام( که مادرشوهرمه) پنج دقیقه مونده بود به افطار یه سفره نامر ...

روز قبل با برادرشونی که هماهنگ کننده بودن و با خودش هماهنگ کردیم...

بحث من بیشتر مسأله ادب هست و گرنه غذا که مهم نیست..

بهرحال شهره غریب دلت باید به خانواده همسر خوش باشه. اگر خانواده همسر اینجوری برخورد کنن واست عذاب آو ...

دقیقا این مورد هم پدرم بهم گفت ..گفت من کسی اونجا ندیدم که تو بخوای دلت بهش قرص باشه..