2777
2789

خانما من برام خواستگار اومد از شهرستان‌ که بامون ۳ ساعت فاصله داشتن.قرار شد بریم بازدیدشون که شرایط زندگی ببینیم و منم اون شهر ببینم میتونم زندگی کنم و تحقیق هم کنیم.من در شهر خودمون معلم هستم.بهشون گفتیم فلان روز میایم.شب قبل هم اطلاع دادیم و صبح همان روز هم من به خواستگاری گفتم داریم حرکت میکنیم.

ما رسیدیم شهرشون تحقیق عالی بود .اما خونه که رفتیم یهو خواهرش بدون سلام و علیک گفت ما نمی‌دونستیم می‌آید و نحوه پذیراییشون با اینکه وضع مالیشون عالی بود یه مدلی بود میوه یه ظرف کوچیک و چای...ناهار هم از بیرون کباب آوردن اما خواهرش قاشق ها رو پرت کرد وسط سفره و به من و مامانم گفت یکیتون بیاد کمک...برادرشونی هم می‌گفت من زیر بار جشن نمیرم دویست میلیون میشه..زود تکلیف روشن کنید می‌خوام برم قرنطینه امتحان..خواستگارمم در محل کار گیر کرده بود بازرس داشتن...و یکی از خواهران هم پاشو جلومون دراز کرد..ما رو بار اول میدید...

خودش گفت میخواستن ساده و خودمونی برگزار کنن.

اینم بگم ما وقتی اومدن رسمی لباس پوشیدیم و مناسب جلسه خواستگاری پذیرایی داشتیم شربت، چای، میوه چند مدل، شیرینی، شکلات..

حالا شما بگید اینا سادگی بود یا بی اهمیت دانستن من و بی حرمتی؟

ما جواب منفی دادیم...پدرم گفتن اختلاف فرهنگی داریم.حالا خواستگارم میگه پدرت میتونست چشم پوشی کنه.خوشحال میشم نظرتون صادقانه بگید.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله، بی فرهنگی بسیااااار

خوب کردید جوابتون منفی شد

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

من با نظر پدرتون موافقم، اختلاف فرهنگی دارید.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

حقیقتش با عرض معذرت من به این میگم بی شعوری!!!

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          

به نظر میرسه راضی نبودن خانواده ایشون یا اختلاف فرهنگی دارین

جنایت هم نکردن این شمایین که انتخاب میکنین با چنین رفتاری کنار بیاین یا نه

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی