2777
2789
عنوان

شما به این میگید سادگی یا بی ادبی و بی اهمیتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 80 پست

بی ادبی بی فرهنگی بی شخصیتی بی حرمتی سطح شعور و درک و فهم پایین سطح سواد کم و هر چی بگم کم گفتم .....گارت هم عالی بود که گفتی نه و این که انشاالله بهترین جا قسمتت بشه 

آنچه زمان درستش میکند خراش است ......زخم چیز دیگریست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا گربه رو دم حجله کشتن، از اول فرهنگشونو نشون دادن، اونایی ک تحقیق میدن شاید رفت و امد توخونه نداشته باشن اما خوب شد رفتین دیدین ، این خانواده با شما خیلی فرق داشت؛ بنظرم سادگی نیست، ادم با کمترین چیز میتونه مهمونو از خودش راضی نگهداره، یه چای خالی بدن اما با محبت، همون چایی کلی به ادم میچسبه، این خانواده نه تنها بی ادبی کردن بلکه بی حرمتی کردن.

کار درست کردین اینا از الان اینجورین وای ب وقتی عروسشون میشدی ب خواستکارتم بگو بهتر بود ب جای دلخوری ...

بعدش که گفت باهاشون دعوا کردم اما دیگه چه فایده...

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
حداقل یه روز به خودشون سختی میدادن جلوتون خوب ظاهر میشدن حتی حفظ ظاهر هم نکردن

اتفاقا اگه حفظ ظاهر میکردن که بدتر بود دو رویی خیلی ضربه زنندست

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
سبک زندگیشون فرق داره با شما. راحت زندگی میکنن

منم خانواده شوهرم خیلی سخت میگیرن به غذای خانواده من راحتن بی تجملات.یادمه اوایل خجالت می کشیدم می اومدن خونمون.ولی خب عزت واحترام میکردیم

درموردیک نوع میوه وغذاواقعامهم نیست این چیزهایی نیست که بشه قضاوت کرد.ولی درموردلحن حرف زدنشون نه خو ...

من همه رو با جزییات اگه گفتم که اگه اشکالی منم داشتم بگید...ما حتی شیرینی و سوغات گرفتیم از شهرمون دست خالی مریم.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
خوب کاری کردی برای تحقیق رفتید،هم اختلاف فرهنگی دارید و هم اینکه بی اهمیت و بی ادب بودن تجربه شد،از ...

منم ازدواجم دوره ولی احترامو محبتو توجهی که خانواده همسرم بهم میزارن خانواده خودم نمیزارن