2777
2789
عنوان

تورو خدا کممممک

147 بازدید | 17 پست

وای بچه ها دارم روانی میشم من طی این مدتی که کرونا اومده خیلی رعایت کردم هیچ جا نرفتم خونمم تهرانه و کسی نه میاد نه خودم میرم خانواده شهرستانن...

الان داداشم زنگ زده میگه هفته دیگه برای دوره کاری میخواد بیاد تهران اونم با اتوبوس یا هواپیما.

اگه با ماشین خودش میومد یه چیزی ولی اینکه با اتوبوس یا هواپیما بیاد داره روانیم میکنه من بچه کوچیک دارم این همه مدت رعایت کردم.

رومم نشد بگم نیا چون باید بیاد از محل کارشه... و اینجا فقط منو داره

دقتی اومد بفرستش حمام.همه لباساشم بنداز تو ماشین لبلسشویی.وسایلش رو هم ضدعفونی کن.دو تا لیوان چایی داغ هم بده بخوره.بگو اب  نمک هم قرقره کنه هم با بینیش بکشه داخل.

هیچی نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان اتوبوسا و هواپیما خالی ان بابا یکی مثل داداش شما کار واجب براش پیش بیاد میره اون چند نفری هم که هستن کنار هم نمیذارن بشینن. تو فقط به داداشت زنگ بزن بگو مراقب خودت باش و صندلی میشیمی اسپری کن ضدعفونی بشه همین 

نگران نباش گلم ب داداشت بگو همه چیزو رعایت کنه

رعایت میکنه سه تا ماسک و الکل و همه چیز اومدنی هم دوش میگیره وای اونجا فاصله رعایت نمیشه و میترسم بیاد اینجا با خودش کرونا سوغاتی بیاره ای خدا😭😭😭😭😭

دقتی اومد بفرستش حمام.همه لباساشم بنداز تو ماشین لبلسشویی.وسایلش رو هم ضدعفونی کن.دو تا لیوان چایی د ...

اگه تو اتوبوس یا هواپیما گرفته باشه خدایی نکرده چی😭😭😭😭

الان اتوبوسا و هواپیما خالی ان بابا یکی مثل داداش شما کار واجب براش پیش بیاد میره اون چند نفری هم که ...

نه بابا کی میگه؟ هفته پیش دختر عموم با اتوبوس رفته بود پیش پدر و مادرش میگفت پره پر بود 

وای داداشت تمام امیدش به توا داره از شهرستان میاد اونجوری سخت گیرانه باهاش برخورد نکنی ناراحت میشه بهش بر میخوره. بد به دلت راه نده بابا. تو بهداشت خودتو رعایت کن داداشتم اومد بهش بگو داداش بخاطر بچه کوچیکم حساسم لباساتو بده بندازم ماشین خودتم دوش بگیر بیا 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
وای داداشت تمام امیدش به توا داره از شهرستان میاد اونجوری سخت گیرانه باهاش برخورد نکنی ناراحت میشه ب ...

خودش رعایت میکنه ولی من شدیدا وسواس ذهنی گرفتم میترسم اونجا مبتلا شه خدایی نکرده