2777
2789
بله البته اگر تو زندگی فست فود و چیبس و پفک نمی‌خوری. اون موقع سالم خور هستید

خانوم یه چیزی پرسیدی جوابتو دادیم گفتی دل و سنگدونو چی کارمیکنی گفتم ضایعاته وسلام تموم شد رفت ، ازنظر شما ضایعات نیست پس نوش جان ولی اصلاااا نگو با دل و جگر گوسفند یکیه

سموم بدن مرغ جمع میشه تو دل و جگرش برا همین مصرف زیادش خوب نیس...کم استفاده بشه مشکلی نداره

مسلما ما هر روز نمی‌خوریم 

خیلی کم

همیشه زیاد روی در هرچیز مضر 

حتی گوشت قرمز و همین مرغ

همیشه تعادل خوبه 

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم یه چیزی پرسیدی جوابتو دادیم گفتی دل و سنگدونو چی کارمیکنی گفتم ضایعاته وسلام تموم شد رفت ، ازن ...

فرقی ندارن

اون ضایعات گوسفند

هیچوقت پای مرغ رو درک نکردم چطوری میخورن

میزاری میپزه اینقدررررر میجوشه تاایتخونانرم نرم میشه ابکش میکنی ابشو میزاری یخچال حالت ژله میشه سرد شد قطعه بندی میکنی میزاری فریزر تو غذاها ایتفتده میکنی.

من ۸سال پیش ازپله ها افتادم زانوم ترک برداشت باورت میشه دوتا دوکترو شکسته بند نتونستن کاری کنن فقط و فقط تا ۱۰روز صبح ی صبح ی لیوان اب پای مرغ میخوردم خوب شدم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
باشه ، حوصله ی بحث ندارم اینم شنیدم تو نی نی سایت 😂جیگر گوسفند ضایعاته!! اوکی چی بگم

باشه ولی کمی برو دربارش بمون بعد اینقدر قاطع حرف بزن

فقر فکری به این میگن ، کسی که آشغال نخوره به معنی لاکچری بودن نیس .

باشه بابا شما خوب 

خانم لاکچری

بعد ملت میان میگن این همه درد و مرض و سرطان از کجا اومده ، مال خوردن این چیزاس . پول ندارین چیز خوب ...

خیلی تند و دور از ادب صحبت میکنی... فقط گفته چطور بپزه درمورد خوب و بد بودنش نظر نپرسیده

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!