سلام من برای اولین بار این ماه قرص لتروزول خوردم قبلش دوفاستون متفورمین میخورمو پریودم منظم شده ب دینی سر 3 روز پریود میشدم این ماه ک لتروزلم ب داروها اضافه شده الان 6 روزه پریودم عقب افتاده یعنی بجای پریود لک میبینم از روز 2 تاخیر اونم ن لک درستو حسابی رنگ زرد امروزم تو ترشحم ی ذره خیلی کم خون بود بیبی چک الان زدم منفی بود ولی فک کنم خراب بود بی بی چکه چون هرچی نمونه میریختم سریع میرفت توش😑و کلن قرمز شد بعد منفی کسی تا الان اینطوری شده من الان چمه کسی میدونه توروخدا راهنماییم کنید 😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو ۶ ماهم هنوز گاهی دارم... ولی لکه بینی من خون داخلش نبود شما فردا صبح بی بی بزن باشی یا نباشی نش ...
آها برا من امروز 4 روزه تو روز اول لکه بینی ی ذره خون نه قرمز رنگ صورتی بعد فرداو پس فرداش اصن رنگ زرد بود بعد الان باز ی ذره تو ترشح خون رنگ صورتی بود ببخشید انقد واضح گفتم 😔