2777
2789

سلام دوستان 

درآمد اینترنتی بدون هیچ هزینه و سرمایه و مطمئن از اینستا توسط یک سایت روسی

شرایطش اینه یه پیج اینستا بسازید یه آدرس ایمیل هم داشته باشید 

کانال تلگرامی رو بهتون معرفی میکنم فیلم آموزشی ثبت نام در سایت رو ببینید و به راحتی تو سایت ثبت نام میکنید و شروع به کار میکنید با لایک و فالو کردن پیج هایی که بهتون معرفی میکنه روزانه 30 تومن میتونید درآمد داشته باشید میتونید هرروز پولتون رو نقد کنید خیلی راحت و عالیه. کافیه هرروز یک ساعت وقت بزارید. 

من خودم مشغول شدم و خیلی راضیم حیفم اومد بهتون نگم چون خودمم از طریق نی نی سایت وارد این کار شدم 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

اینم بگو که این کلاه بردارا آهرش پولو.نمیربزن اینم بگو که واسه چندرغاز باید روزی سی تومن اینترنت حروم.کنی گت لایک و یا هر کوفت دیگه ای فقژ کلاه برداریه

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر توضیح‌میدی؟چجوری؟

بنظرم گول نخور دیگه خود دانی 

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

میشه توضیح بدی بیشتر

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
واقعا؟ جدیدا خانوما خیلی تبلیغ میکنن تو همین سایت گت لایک رو

جالب اینجاست که همه رو هم میکشونن خصوصی که اونحا سرشونو گول بمالن

اینم بگو که این کلاه بردارا آهرش پولو.نمیربزن اینم بگو که واسه چندرغاز باید روزی سی تومن اینترنت حرو ...

شما از طریق اشتباهی با سایت آشنا شدی

کانالی که من از طریقش وارد سایت شدم معتبره و تازه طرح واره میزاره که به قیمت بالاتر روبل هارو میخره 

چون شما وارد نبودی و اشتباه کردی دلیل نمیشه همه اشتباه کنن و سایت کلاهبردار باشه 

جالب اینجاست که همه رو هم میکشونن خصوصی که اونحا سرشونو گول بمالن

من تو خصوصی لینک کانال تلگرامی رو میدم شما مشکل داری نیا تو تاپیک 

واقعا؟ جدیدا خانوما خیلی تبلیغ میکنن تو همین سایت گت لایک رو

نه عزیزم ایشون نحوه کار رو بلد نیستن باید از طریق کانال معتبر و لینک درستش وارد سایت بشید تا کارتون هم درست و اصولی پیش بره 

شما از طریق اشتباهی یا سایت آشنا شدی کانالی که من از طریقش وارد سایت شدم معتبره و تازه طرح واره میز ...

نخیرم منم از ژریق همین گت لایک و آموزش و کانال و.کوفت آشنا شدم دقیقا در روز باید سیزده ساعت وقت بذاری تا به صد روبل برسی اگر نرسی هیچی به هیچی اینقد اینترنت نیبره که نکو خب چون اینستاست و باید هی لایک کنی فالو کنی ببین جمع کن بند و بساطتو.ملت رو گول نزن خدا رو.خوش نمیاد اینترنت و حجمشونو به فنا نده