2777
2789

میخوام بخونم و میشهه شماهم دعاکنید اون چیزه منفی باشه?

و میشه،دعاکنید ک،تمام این اتفاق های ک افتاد واسم آشکار بشه?مرسیی ازتونننن اسم یادتون نره هم اسم اون تاپیکمو مینوسم هم این هم اون یکی راستییی میگم ها عیبی نداره بعضی وقت ها وتر رو بخونم مثلان کامل نخونم?

آخه گفتم نیمه شب ک بیدارم خوب بیام بخونم🙂🤪

البته ی سوال من یادم نیس 2تا4رکعتی ک مثل نمازصبح بود ولی نیتش نمازشب بود قنوتش رو خوندم یام الان صحیح هس چون یادم نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا چهار رکعتی یکی دو رکعتی و آخریش وتر که یک رکعته

من پارسال میخوندم قشنگ یادم نیست ولی فکر کنم اینجوری بود

برات دعا کردم

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

اسمتونو بدین🙂😄آخه شاید،دیگ تاپیکی،نزنم و،همین اسم هارو کلان بخونم.....

شیلا دعا کن به اون چیزی که تو دلمه برسم

دو تا چهار رکعتی یکی دو رکعتی و آخریش وتر که یک رکعته من پارسال میخوندم قشنگ یادم نیست ولی فکر کنم ...

ن 4تا دو رکعتی ک مجموعه 8 رکعت میشه بقیه ارع

من اون قنوته مال 4تادو رکعتی شک دارم...بنظرت صحیح هس

منم دعا کنم عشقم.مرسی

به دو صورت میتونی بخونی یکیش سه رکعتی که دورکعت اول شفع. و یک رکعت وتر.

یه مدل دیگشم یازده رکعتیه سرچ کن ببین. بببن کدوم راحت تری همونو بخون

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

ن 4تا دو رکعتی ک مجموعه 8 رکعت میشه بقیه ارعمن اون قنوته مال 4تادو رکعتی شک دارم...بنظرت صحیح هس

اره راست میگی مخم کار نمیکنه

قنوتش اگه اصولی بخونی خیلی طول میکشه تو فقط تسبیحات کبیره بکن با ۴قل آیت الکرسی و بعدش ذکر کن مثلا مثل العفو استغفرالله صلوات و... بعدش فقط بشین دعا کن

اره راست میگی مخم کار نمیکنه قنوتش اگه اصولی بخونی خیلی طول میکشه تو فقط تسبیحات کبیره بکن با ۴قل آی ...

ارع طول ک میکشه ولی من چندتا استغفار گفتم چندتا العفو بعدش فقط اسم هارو خوندم و دعا کردم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون دعا کنید

برای سلامتی و عاقبت بخیری من به اسم کاربریم

برای سلامتی و عاقبت بخیری خانواده و عزیزانم و حاجت روایی اعضای تاپیک چله ام در سایت

و به نیت حاجت روایی دوست مدنظرم .الهی شما هم حاجت روا باشید 🤲

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

ارع طول ک میکشه ولی من چندتا استغفار گفتم چندتا العفو بعدش فقط اسم هارو خوندم و دعا کردم

کار خوبی کردی قبول باشه انشالله