2777
2789

سلام

من لاهیجانی مقیم بندرعباسم😂والا سالهاست دورم ولی میدونم کار دکتر تیره دست خوبه ..اگه هم قدیمیترو باتجربه تر که دکتر علیدوست تجربه کاریش خیلی بالاست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رشت نمیری راهی نیس دکتراش بهترن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
سلام من لاهیجانی مقیم بندرعباسم😂والا سالهاست دورم ولی میدونم کار دکتر تیره دست خوبه ..اگه هم قدیمی ...

علیدوست سخت میگیرخ الان بارداری اول قبول نمیکنه مگر اینکه قبل از بارداری بری پرونده باز کنه

به به لاهیجون زاکون جمعشون جمعه😂😂😂

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

سلام من لاهیجانی مقیم بندرعباسم😂والا سالهاست دورم ولی میدونم کار دکتر تیره دست خوبه ..اگه هم قدیمی ...

علیدوست برا زایمان یک از اشناهامون نرفت با اینکه بیمارستان خصوصی بود

کار شوهرم جوریه که سخت مرخصی میدن ،نمیشه رفت آمد کنم عزیزم

منم برام سخت بود حتا زایمانم اگهه باردار شم میرم همین میلاد رشت هم شلوغه ترافیکه خیلی حوصله میخواد اونم کاره شوهرم معلوم نیس کلی باس وقتشو بزاره ک نمیشه مشتریاش پر میگیرن

چه بدووونم خخخ یکی از دوستام میگفت ک تقریبا پیش همه دکترا رفته از همه بیشترم از سیاری راضی بوده خیلی ...

سیاری فرد!!من پیشش میرفتم برام سونو اورژانسی نوشت پنج هفته باردارم با اینکه دیروز بعدازظهر زنگ زدم مطبش که میرم سونو رو نشون بدم وقتی رفتم منشیش گف دکتر خیلی خسته شد😐

سیاری فرد!!من پیشش میرفتم برام سونو اورژانسی نوشت پنج هفته باردارم با اینکه دیروز بعدازظهر زنگ زدم م ...

خخخ ساعت چند بود؟؟اخه بچه کوچیک داره جدیدا زودم میره

اگه میخوای دکتر عوض کنی هرجه زودتر تینکارو کن چون بعدا برات سخت میشه اولین بار بود میرفتی یا چندین ماهه میری