2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سیاری میرم از شهریور یونورو تو وات براش بفرست میبینه 

شما باردار عزیزم؟

راستش از برخوردشان خوشم نیومد😐من از آبان پیشش میرم از قبل اقدامم ول دو دل شدم راستش فک میکنم شعاع حسنی تجریش بیشتره 

خخخ ساعت چند بود؟؟اخه بچه کوچیک داره جدیدا زودم میره اگه میخوای دکتر عوض کنی هرجه زودتر تینکارو کن ...

قبل اقدام پیشش میرفتم ساعت حالا ۶.۳۰ بود😐شش نفر هم نشسته بودن 

شما باردار عزیزم؟ راستش از برخوردشان خوشم نیومد😐من از آبان پیشش میرم از قبل اقدامم ول دو دل شدم را ...

هر جور ک خودت دوس داری ولی همون دوستم گفت خیلیا میومدن ک مه هشتم نهم از پیش شعاع حسنی میومدن پیش سیاری میگفتم خیلی سونو میده 

ن هنوز باردار نشدم با فولی ۱۸ و آمپول ازادسازی نشد تنبلب دارم این ماهم دارو داد از جمعه امپولام شروع میشن

هر جور ک خودت دوس داری ولی همون دوستم گفت خیلیا میومدن ک مه هشتم نهم از پیش شعاع حسنی میومدن پیش سیا ...

جراح سیاری فرد هم بوده، نمی‌دونم والا چیکار کنم!! پیش شعاع حسنی شنبه نوبت گرفتم 

از دوستات کسی پیش شعاع حسنی زایمان کرده گلی؟

اره میدونم

ن راستش ور کل کاره هر دوشون خوبه خودم دوس داشتم نورایی صوفی برم دیدم دیگه قدیمیا تعریفی ندارن حکیمی و صورتگرم رفتم تعریفی نداشتن حالا ی بارم برو شعاع ضرر نمیکنی سونو کجا میری صادقزاده؟؟؟

هر جور ک خودت دوس داری ولی همون دوستم گفت خیلیا میومدن ک مه هشتم نهم از پیش شعاع حسنی میومدن پیش سیا ...

عزیزم ان شاالله که خیلی زود جواب بگیری و مامان شی😍😍😍

اره میدونم ن راستش ور کل کاره هر دوشون خوبه خودم دوس داشتم نورایی صوفی برم دیدم دیگه قدیمیا تعریفی ...

آره گلی رفتم صادق زاده

راسی شعاع حسنی خودش سونو داره تو مطب!؟

نمیدونم جی بگم والا ولی الان همه مطبا دارن  راستی برنامه نینی پلاس نصب کن گروه گیلانی زیاد هست ...

دارم نی نی پلاس تو یه گروه گیلانی هستم اما فقط من لاهیجانی هستم😂😂