2777
2789
دعوا بوده پسره داشته شلوغ میکرده بنده خدا میره میانجی با چاقو میزنه بهش بیچاره می میره

کی زده کی میانجی بوده کی مرده

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که مرده از اقوام مامانم هست جوان بوده  اون که زده از اقوام شوهرم هست

وای طفللی تو این وسطی…

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

ببین تواصلاااااا دخالت نکن.

یعنی اگه متوفی از فامیل شوهرت بود یه چیزی ازت طلبکاربودن

این منم⬅🤗اینم منم⬅😈....دیگه حالابستگی داره توچطورباشی
این همه کمپین برا اعدام نکردن را انداختن تادحالا شده یکیو اعدام نکنن تا این دومی باشه تازه اونا قتل ...

عزیز من الکی قتل گردن کسی ننداختن.. 

اونا آموزش دیده بودن برا ا غ ت شا ش... میدونی چنتا افسر رو شهید کردن؟ 

قرار هم نبود ک با یه کمپین اعدام نکنن... 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
دعوا بوده پسره داشته شلوغ میکرده بنده خدا میره میانجی با چاقو میزنه بهش بیچاره می میره

نمیبخشن

خیلی دل با رحم و بزرگی میخواد ک مرگ بچشونو فراموش کنن و تلافی نکنن

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

خدا رحمت کنه🙏

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
پریشب دعوا بوده پسره ۱۷ سالشه داشته شلوغ میکرده تو باشگاه این بنده خدا میره پیشش ک آرومش کنه چاقو می ...

😮😮😮

پریشب دعوا بوده پسره ۱۷ سالشه داشته شلوغ میکرده تو باشگاه این بنده خدا میره پیشش ک آرومش کنه چاقو می ...

وای.

ببین مشروبم خورده باشه همون چاقویی که داشته حکمش سنگین.اون سلاح سردحساب میشه.حملش جرم.

محمدامین رحیمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به مجازات تعیین شده در قانون برای حمل سلاح سرد، اظهار کرد: حسب تبصره یک ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی حمل قمه، شمشیر، قداره و پنجه بوکس که صرفاً به منظور درگیری فیزیکی و ضرب و جرح به کار برده شوند، جرم محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: افرادی که اقدام به حمل چنین سلاح‌هایی کنند، مجرم بوده و طبق قانون محکوم به مجازات خواهند شد.

رحیمی اضافه کرد: همچنین طبق قانون هر فردی که به وسیله چاقو و یا هر نوع سلاح دیگری تظاهر به قدرت نمایی کند، یا آن را وسیله ای برای مزاحمت اشخاص، اخاذی و تهدید قرار دهد و یا با کسی گلاویز شود، در صورتی که از مصادیق محارب نباشد، به حبس از شش ماه تا دو سال و 74 ضربه شلاق محکوم می‌شود.

آخی بنده خدا خانواده مقتول. یاد مادر پدر اون کارمنده افتادم😞 زدن کشتنش بعد قاتلو با فیلم و مدرک و لافایی که پیش این و اون زده بود گرفتن اونوقت میگفتن اعدامش نکنین. یه عمر زحمت بکش بچه بزرگ کن که اینطوری پر پر بشه. پناه بر خدا

پسره که قاتل هست تک پسر هست و خیلی خانوادش بهش وابسته حالا خانوادش از خانواده مقتول ناآرام تر هستن خ ...

خانواده مقتول عزیز از دست دادن ولی خانواده قاتل قراره از دست بدن. به نظرم بلایی سرت بیاد پذیرشش راحت تره تا منتظر یه اتفاق بد باشی.