2777
2789
 ببین تواصلاااااا دخالت نکن. یعنی اگه متوفی از فامیل شوهرت بود یه چیزی ازت طلبکاربودن

نه اصلا کاری ندارم خونه دوطرف رفتم با مامانم رفتم خونه مقتول خیلی گریه کردم خونه قاتل هم رفتم بازم گریه کردم ولی برای مظلومیت مقتول که اینا انقدر حیله گر هستن حرفشان دل آدم به درد میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همنجورم  نمیشه خودمون درست کنیم؟ ما زنا بلدیم چه جوری و کی استفاده کنیم مرض که نداریم برا ...

هست ولی میشه فلفل بریزیم تو اب.😂😂آخه میدونی چیه اون اسپری ها مثل اسپری خوشبوکننده یهو میزنه 

مابریزیم داخل چیزی تا فیسه بعدیو بزنیم ده تا کتک خوردیم😂😂😂

تو سریال پایتخت دیدی اون دکتر زد توچشم نقی😁

فکرکردی کسی نداره؟

مطمئنم همه زنای بالاشهر تهران دارن

این منم⬅🤗اینم منم⬅😈....دیگه حالابستگی داره توچطورباشی
آخی بنده خدا خانواده مقتول. یاد مادر پدر اون کارمنده افتادم😞 زدن کشتنش بعد قاتلو با فیلم و مدرک و ل ...

واقعا خیلی سخته 

یه آدم کارگر که به سختی کار میکرده برای یه لقمه نون بااین مظلومیت کشته بشه

هست ولی میشه فلفل بریزیم تو اب.😂😂آخه میدونی چیه اون اسپری ها مثل اسپری خوشبوکننده یهو میزنه  ...

وای اره یادمه 

دقیقا خیلیا همراهشون دارن

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
نه اصلا کاری ندارم خونه دوطرف رفتم با مامانم رفتم خونه مقتول خیلی گریه کردم خونه قاتل هم رفتم بازم گ ...

بچه داری عزیزم؟میخواستم بگم جلوش ازقاتل طرفداری نشه یاد بگیره.

اره کاملا بین هردو طرف طرف دوتا رو بگیر.این سیاست دیگه.کاریت نباشه قانون خودش درستش میکنه.

بچه داری عزیزم؟میخواستم بگم جلوش ازقاتل طرفداری نشه یاد بگیره. اره کاملا بین هردو طرف طرف دوتا رو ب ...

آره بچه دارم 

طرف مقتول ک اصلا نتونستم حرف بزنم 

طرف قاتل هم گفتم خانواده مقتول آدمهای دل رحمی هستن میبخشن خودتون ناراحت نکنید ازاین حرفا

بچه داری عزیزم؟میخواستم بگم جلوش ازقاتل طرفداری نشه یاد بگیره. اره کاملا بین هردو طرف طرف دوتا رو ب ...

آها نه

شوهرم مقتول یه کم دوست بودن و حرفی اصلا نمی زنه ولی درکل وضعیت بدی هست 

آره بچه دارم  طرف مقتول ک اصلا نتونستم حرف بزنم  طرف قاتل هم گفتم خانواده مقتول آدمهای د ...

خدانگهش داره.

آره افرین همینطوری ادامه بده .به شوهرتم همینا روبگو وخواهشا دعوا نکن.یکی دیگه دعواکرده چاقوزده تو زندکیت چرا خراب بشه.

بعدشم طرف مستم بوده باشه اخه این چه بچه ای که مشروب میخورده .واسه همین حروم دیگه.طرف ازخودبیخورمیشه.عقلش زایل میشه

آها نه شوهرم مقتول یه کم دوست بودن و حرفی اصلا نمی زنه ولی درکل وضعیت بدی هست 

ان شاالله هرچی صلاح.ان شاالله اون پسرم پشیمون باشه ازکارش و خانواده مقتولم رضایت بدن.

ولی شرایط سختی خدا خودش کمکشون کنه وصبربده‌

آمین