2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نمیشه خودت جای کسی گذاشت هر کدوم درد خودشون دارن 

ولی اگ برعکس بود اصلا کسی جرات نمی کرد بخواد از بخشش حرف بزنه 

متاسفانه خانواده قاتل پولدار هستن و با پول خیال میکنن میتونن پسرشون نجات بدن

محمدامین رحیمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به مجازات تعیین شده در قانون برای حمل سلاح سرد، اظهار ...

یبار رفتیم یه فلافلی  نهار بخوریم خلوط بود ماشینم یکم بالا تر پارک کردیم چند تا جون سربازم بودن ظاهر وسایل سربازیشون بیرون بود تکیه داده بودن رو ماشین منم دزد گیرو زدم برن کنار که قشنگ جلو ماشین نشستن همسرمم رفت بهشون بگه برین کنار میخواییم بریم بعد گفت چرا رو ماشین تکیه دادین اینکارو نکنین دیگه ولی معلوم بود دنبال دعوا بودن دعوا بالا گرفت اونا سه نفر بودن خلوط بود منم ترسیدم داخل ماشین نشستم ولی دیدم یکیشو چاقو داشت قشنگ گردن همسرمو نشونه گرفته بود سه نفری دورشو گرفتن بعد همسرم اومد کاپو بزنه بالا هر چی گفتم چاقو داره نرو نفهمید ولی خدا رو شکر به خیر گذشت گفتم زنگ بزنیم ۱۱۰ زنگ نزد مگر نه همونجا میگرفتنشون  ولی من صدامو بلند نکردم بگم چاقو داره چون تحریک میشد چاقو میزد ۱۰۰٪ولی به ذهنم اومد یواش بگم به همسرم که اونا نفهمن

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
طرف رفته دعوا رو بخوابونه بعد زدن کشتنش؟؟؟به نظرم باید طرف رو اعدام کنن اول از همه خانوادش مقصرن ک ب ...

دقیقا من از همون لحظه ک شنیدم گفتم مقصر فقط پدر پسره هست ک بچش کنترل نکرده

دقیقا من از همون لحظه ک شنیدم گفتم مقصر فقط پدر پسره هست ک بچش کنترل نکرده

ربطی به پدرش نداره این سن جوانی به کسی گوش نمیدن خودشونوانتخاب میکنن پدر و مادر یا کسی مقصر نیست خودشون مقصرن

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
ربطی به پدرش نداره این سن جوانی به کسی گوش نمیدن خودشونوانتخاب میکنن پدر و مادر یا کسی مقصر نیست خود ...

هرکسی یه استدلالی داره 

چندبار به پدر پسره گفتن پسرت آشوب کرده بیا ببرش 

یعنی خبر داشته پسرش چه کارهایی میکنه بنظرم باید هر طریقی بود پسرش خودش به راه می آورد تربیت خیلی مهمه 

یبار رفتیم یه فلافلی  نهار بخوریم خلوط بود ماشینم یکم بالا تر پارک کردیم چند تا جون سربازم بودن ...

وای خدا باید میگفتی به پلیس سربازم که بودن بدتر .اضافه خدمت چندبرابری میخوردن بازداشتم میشدن.

بعضی ادما دنبال شرن خوششون میاد

این منم⬅🤗اینم منم⬅😈....دیگه حالابستگی داره توچطورباشی
وای خدا باید میگفتی به پلیس سربازم که بودن بدتر .اضافه خدمت چندبرابری میخوردن بازداشتم میشدن. بعضی ...

اره منم گفتم همسرم گفت بریم دنبال شر نیستم گفتم ما هیچی ممکنه تو سربازی یکیو بکشه یا یه بلایی سر یکی دیگه بیارن گوش نکرد 

حالا جالبه قبلش با زور کشوندمش تو ماشین تا بریم 😂 نمیومد که منم نمیدونستم کجاییم زنگ بزنم پلیس ادرس بدم

اره منم گفتم همسرم گفت بریم دنبال شر نیستم گفتم ما هیچی ممکنه تو سربازی یکیو بکشه یا یه بلایی سر یکی ...

اسپری فلفلم حیف جرم وگرنه خدایی واسه ما زنا نیاز.😂

من اینقدر لاغرم یکی دستمو بگیره قشنگ میپیچونه نمیتونم دفاع کنم

این منم⬅🤗اینم منم⬅😈....دیگه حالابستگی داره توچطورباشی
اسپری فلفلم حیف جرم وگرنه خدایی واسه ما زنا نیاز.😂 من اینقدر لاغرم یکی دستمو بگیره قشنگ میپیچونه ن ...

منم همنجورم 

نمیشه خودمون درست کنیم؟

ما زنا بلدیم چه جوری و کی استفاده کنیم مرض که نداریم برا ما خانما باید اینا جرم حساب نمیشد والا ما زورمون به مورچم نمیرسه