الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
محمدامین رحیمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به مجازات تعیین شده در قانون برای حمل سلاح سرد، اظهار ...
یبار رفتیم یه فلافلی نهار بخوریم خلوط بود ماشینم یکم بالا تر پارک کردیم چند تا جون سربازم بودن ظاهر وسایل سربازیشون بیرون بود تکیه داده بودن رو ماشین منم دزد گیرو زدم برن کنار که قشنگ جلو ماشین نشستن همسرمم رفت بهشون بگه برین کنار میخواییم بریم بعد گفت چرا رو ماشین تکیه دادین اینکارو نکنین دیگه ولی معلوم بود دنبال دعوا بودن دعوا بالا گرفت اونا سه نفر بودن خلوط بود منم ترسیدم داخل ماشین نشستم ولی دیدم یکیشو چاقو داشت قشنگ گردن همسرمو نشونه گرفته بود سه نفری دورشو گرفتن بعد همسرم اومد کاپو بزنه بالا هر چی گفتم چاقو داره نرو نفهمید ولی خدا رو شکر به خیر گذشت گفتم زنگ بزنیم ۱۱۰ زنگ نزد مگر نه همونجا میگرفتنشون ولی من صدامو بلند نکردم بگم چاقو داره چون تحریک میشد چاقو میزد ۱۰۰٪ولی به ذهنم اومد یواش بگم به همسرم که اونا نفهمن