nilooji مدیر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 944 عنوان خانمی بوده ویار شیرینی داشته باشه بچش پسر باشه ؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 15001 بازدید | 80 پست کسی اینطوری بوده؟؟ 1399/10/18 | 03:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilooji مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 944 من ویارمشیرین بود بچه مم دختر شد فداش بشم الهی عزیزم خدا حفظش کنه منم ویار شیرین دارم همش مامانمم میگه سر خودت ویار شیرین داشتم ممکنه بچم پسر باشه؟یا دختره؟
narengiiiiii عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 3493 چ جالب پس اینکه میگن ویار شیرین ماله دختره الکیه اره اصلا ربطی نداره ،ویارم شیرین بود ،دلم میخواست همه بستنی کیمی دنیارو بخورم
nilooji مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 944 اره اصلا ربطی نداره ،ویارم شیرین بود ،دلم میخواست همه بستنی کیمی دنیارو بخورم منم الان همش به شوهرم میگم از سر کار میای شیرینی خامه ای و بستنی بخر😂😂😂
nilooji مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 944 به نظرم همه ی این حرفا الکیه هرکسی سر هربارداری متفاوته اره با این اوضاع که میبینم درستشم همینه
roya1441 عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 640 من و جاریم با هم حامله شدیم من فقط شیرینیجات میخوردم اونم فقط لواشک از نوع تررررش وحشتناک مال من پسر شد و مال اون دختر هرچی خدا بخواد همون میشه
saghar26a عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 5688 کلا شیرینی خورم با ترشی زیاد جور نیستم . ولی تو حاملگی وحشتناک بودم ، عسل و خرما . خرما و شیر .نوتلا ... اخی.دراین حد ترسناکه خخخ من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
دختربختیاریی عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1794 اصلا ویار و اینا ربطی ب جنسیت نداره . مثلا میگن هرکی زیاد بالا بیاره و صبح ها بالا بیاره بچش دخترهمن به محض اینکه چشام باز میشد میدوییدم تو دسشویی ،تا شب زایمان هم تهوع داشتم و دمیترون میخوردم . ی صلوات مهمونم کن ....
nilooji مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 944 من و جاریم با هم حامله شدیم من فقط شیرینیجات میخوردم اونم فقط لواشک از نوع تررررش وحشتناک مال من پسر ... چه باحال 😂😂😂برعکس شدین😂😂😂خدا هم شما و هم خانواده رو حفظ کنه انشالله
مهسا_خانوووومی عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 845 عزیزم خدا حفظش کنه منم ویار شیرین دارم همش مامانمم میگه سر خودت ویار شیرین داشتم ... فدات بشم عزیزماول از همه برات آرزوی یه بچه سالم رو دارم🌹دوم از این من تا جایی که شنیدم میگن ویار دختر شیرین ویار پسر ترش و شوره ولی واسه خیلیا برعکس بودهخودت چی دوست داری دختر یا پسر؟
دختربختیاریی عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1794 اخی.دراین حد ترسناکه خخخ آره ،جالب اینجاست ک اصلا قندمم بالا نمیرفت ،اصلا چاق هم نشدم حتی کاهش وزن هم داشتم تو بارداری . ی مورد خاص بودم 😅 ی صلوات مهمونم کن ....
افوربیا عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 15750 اره با این اوضاع که میبینم درستشم همینه مطمین باش خدا اون چیزی رو برات میخواد که به صلاحته. فکرشو نکن تا بری انومالی. من دلم دومی مو دخترمیخواست ولی پسرشد. انقدر الان دیوونه شم که اصلا یادم رفته دخترمیخواستم. بچه خیلی شیرینه دختر و پسرم نداره
nilooji مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 944 اصلا ویار و اینا ربطی ب جنسیت نداره . مثلا میگن هرکی زیاد بالا بیاره و صبح ها بالا بیاره بچش دختره ... منم همینجوریم😑😑😑😑شیرینی هم زیاد میخورممم😑😑😑همه هم میگن به این چیزا نیست هر چی خدا بخواد ولی مادربزرگم میگه بدون شک دختره قدیما خیلی به این چیزا اعتقاد داشتن