2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه باحال 😂😂😂 برعکس شدین😂😂😂 خدا هم شما و هم خانواده رو حفظ کنه انشالله

دوس داری پسر باشه ؟؟من دختر داییم دقیقا عاشق ترشیجات و لواشک و آلو بود بچش دختر شد ،ولی من اصلا دلم نمیخواست ترشی،پرتقالم خیلی دوس داشتم خیلی 

مطمین باش خدا اون چیزی رو برات میخواد که به صلاحته. فکرشو نکن تا بری انومالی. من دلم دومی مو دخترمیخ ...

اره من خودمم سپردم به خدا میدونم برام خوشگل نقشه کشیده 

ولی چون میخوام اسم بزارمو وسیله بخرم کنجکاوم سریعتر بفهمم 

البته ان تی شک کرد به دختر 

ولی همه میگن به سونو ان تی اعتماد نکن

دوس داری پسر باشه ؟؟من دختر داییم دقیقا عاشق ترشیجات و لواشک و آلو بود بچش دختر شد ،ولی من اصلا دلم ...

نه من برام فرقی نداره 

بچه اولمه دوتاشو ندارم 

ولی چون میخوام براش وسیله بخرم و اسم بزارم ذوق دارم

برا من و جاریم ک درست بود. گفتن زیر ی عددی میشه پسر . البته هفتش مهمه ک توی هفته ی چندم ضربانش چقدر ...

من سونو رو بردم مرکز بهداشت بزنه رو پرونده ک ماما گفت احتمالا پسره ولی صربانش 175 بود تو نت سرچ کردم گفته بود بالای 140 دختره.هفته 10 بود رفتم سونو

آره ،جالب اینجاست ک اصلا قندمم بالا نمیرفت ،اصلا چاق هم نشدم حتی کاهش وزن هم داشتم تو بارداری . ی مو ...

عززززیزم بچه ات میخواسته جذب میشده اوخی

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
منم همینجوریم😑😑😑😑شیرینی هم زیاد میخورممم😑😑😑 همه هم میگن به این چیزا نیست هر چی خدا بخواد&nbs ...

اخه مامانبزرگ من میگفت شیرینی پسره.حالا فک کنم نظرا متفاوته.بعد تعیین جنسیت تگم کن بیام لطفا خخخ

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
من سونو رو بردم مرکز بهداشت بزنه رو پرونده ک ماما گفت احتمالا پسره ولی صربانش 175 بود تو نت سرچ کردم ...

هفتش رو باید دقت کنی . من دقیق عددشو نمیدونم ولی اون موقع جاریم پرسید عددمو گفت پسره ، بعدم برای خودش تا سونوی قلب رفت گفت بچم دختره 

ی صلوات مهمونم کن ....