2777
2789
سلام عزیزم اینهمه هزینه فقط برای یبار بارداریه یا میتونی مجدد از خدمات استفاده کنی؟

سلام عزیزم 

من این بار ۴ تا جنین داشتم (البته اکثرا تعدا جنین های بیشتری دارن) دو تاش رو انتقال دادم که اینجوری شد. دو تا جنین دیگه دارم هنوز. اون دو تا رو که بخوام انتقال بدم دیگه اینقدر پولش نمیشه، فکر کنم حدود دو تومن هزینه انتقال جنین بگیرن فقط

سلام عزیزم  من این بار ۴ تا جنین داشتم (البته اکثرا تعدا جنین های بیشتری دارن) دو تاش رو انتقا ...

عزیزم حتما پروسه سختی باید باشه

و ار تمام زندگی عقب میفتی مثلا کسی که دانشجو یا شاغل هست واسش سخته.

امیدوارم بعد از اینهمه تجربه سختی به آسونی برسی.

خدا دلتو شاد کنه الهی💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما پروسه سختی باید باشه و ار تمام زندگی عقب میفتی مثلا کسی که دانشجو یا شاغل هست واسش سخته. ...

سخت که هست و واقعا هم وقت گیره ولی خب هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😉

ممنون عزیزم، توکل به خدا هرچی صلاحه پیش بیاد

سخت که هست و واقعا هم وقت گیره ولی خب هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😉 ممنون عزیزم، توکل به خدا ...

سلام عزیزم‌.خوبی 

چیکارکردین.دفع کردی شما

هنوزم باورم نمیشه.که اینطوری شدیم.خدا کمکمون کنه.هر شبم گریه اس.یادم نمیره.مخصوصا اینکه سالها منتظر معجزه بودم..و اینجوری شد

..
سلام عزیزم‌.خوبی  چیکارکردین.دفع کردی شما هنوزم باورم نمیشه.که اینطوری شدیم.خدا کمکمون کنه.هر ...

سلام عزیزم، قربونت گلم خوبم خدا رو شکر. 

آره خدا رو شکر بدون دارو و کورتاژ دفع شد.  الان یه خورده لکه بینی دارم فقط. احتمالا توی این هفته میرم سونو که مطمئن بشم چیزی باقی نمونده باشه.

عزیزم حق داری که ناراحت باشی ولی خب با گریه و زاری که کاری درست نمیشه.  از خدا میخوام به دلمون آرامش بده و خودش اون‌چیزی رو که مصلحته پیش بیاره

راستش من سعی میکنم خودم رو با کار و خونه تکونی و خرید و ... سرگرم کنم و اصلا به اون موضوع فکر نکنم، سخته ولی میشه...

شما هم ان شاءالله به زودی بچه دار بشی و این اتفاقات تلخ رو فراموش کنی❤❤❤

سلام عزیزم، قربونت گلم خوبم خدا رو شکر.  آره خدا رو شکر بدون دارو و کورتاژ دفع شد.  الان ...

خب خداروشکر.بله کاملا درست میگی عزیزم..بازم شکر..

من الان ۲۰ روزه دفع کردم هنوز لک بینی دارم امروز رفتم سونو

گفت بقایا کمتر شده اما هنوز هست مثلا ۲۷میلیمتر در۱۳ بود

شده۱۷ در ۱۳

نمیدونم باید کورتاژ بشه یعنی؟؟؟؟

..
خب خداروشکر.بله کاملا درست میگی عزیزم..بازم شکر.. من الان ۲۰ روزه دفع کردم هنوز لک بینی دارم امروز ...

راستش اینکه باید کورتاژ بشه یا نه رو نمیدونم، از دکترت بپرس ولی من دفعه قبل که سقط کردم از اول تا آخر مجموعا ۱۸ روز خونریزی و لکه بینی داشتم، بعدشم که رفتم سونو هیچی باقی نمونده بود. این بار هنوز مدتش اونقدر نشده ولی خب مثل اون دفعه که دو روز پشت سر هم همه جفت رو دفع کردم نبود، هر چند روز یه بار یه تیکه کوچیک جفت دفع میشه، کلافه شدم

راستش اینکه باید کورتاژ بشه یا نه رو نمیدونم، از دکترت بپرس ولی من دفعه قبل که سقط کردم از اول تا آخ ...

من الان۱۲ روز از دفع میگذره بقایا کمتر شده ولی هنوز هست

امروز دکتری ک رفته بودم گفت بقایات خیلی کمه.با پریودیت میفته.حالا جایی ک رفتم بیمارستان بود‌خیلی اهمیت ندادن‌.نمیدونم برم دکتر خصوصی جای دیگه...یا صبر کنم تا پریود بعدی

..
راستش اینکه باید کورتاژ بشه یا نه رو نمیدونم، از دکترت بپرس ولی من دفعه قبل که سقط کردم از اول تا آخ ...

ان شالله میرید و کامل دفع شده براتون‌.بسلامتی دوبار بارادر میشین☺

ای کاش منم جنین داشتم‌..دوباره شروع کردن سخت...

..
من الان۱۲ روز از دفع میگذره بقایا کمتر شده ولی هنوز هست امروز دکتری ک رفته بودم گفت بقایات خیلی کمه ...

چرا پیش دکتر خودتون که آی وی اف کرد نرفتین؟ 

به نظر منم این به ذره با پریود بعدی دفع میشه 

ان شالله میرید و کامل دفع شده براتون‌.بسلامتی دوبار بارادر میشین☺ ای کاش منم جنین داشتم‌..دوباره شر ...

ممنون عزیزم

آره دوباره وارد سیکل تخمک کشی شدن سخته 😥 ولی خب چاره ای نیست، راه رفتنی رو باید رفت، خدا رو چه دیدی شاید طبیعی حامله شدیم.

منم به اندازه یه بار انتقال دیگه جنین دارم، ولی خب تجربه بهم ثابت کرده به اونم نباید دل ببندم، یا میشه یا نمیشه 

ولش کن از حالا بهش فکر نکنیم! الان باید به عید فکر کنیم 😄😘

چرا پیش دکتر خودتون که آی وی اف کرد نرفتین؟  به نظر منم این به ذره با پریود بعدی دفع میشه  ...

من مرکز ناباروری ابن سینای کرج رفتم و بصورت گروهی کار میکردن.هردفعه پیش ی دکتر میرفتم

..