2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چخبر من الان ۴۰ زوز از سقطم میگذره هنوز پریود نشدم شما چطوری

سلام عزیزم

عیدت مبارک ‌دوست قشنگم، خوبی؟

من از شروع لکه بینی و سقطم تا پایان لکه بینیم ۱۷ روز طول کشید. اول فروردین هم پریود شدم

سلام عزیزم عیدت مبارک ‌دوست قشنگم، خوبی؟ من از شروع لکه بینی و سقطم تا پایان لکه بینیم ۱۷ روز طول ...

سال نو مبارک عزیزم

ان شالله سال جدید شروع زیباییها شادیهای روز افزون براتون باشه

امروز رفتم دکتر دارو داد برای قطع لک بینی.

..
سلام خانومای خوش قلب  من امروز روز نهم انتقالم هست صبح بی بی زدم و منفی شد دنیا رو سرم خراب ش ...

سلام عزیزم.زوده

خیلی وقتاا دیرتر لانه گزینی صورت میگیره

صبور باش و استرس از خودت دور کن

انشالله با خبرای خوش😊

..
سلام عزیزم.زوده خیلی وقتاا دیرتر لانه گزینی صورت میگیره صبور باش و استرس از خودت دور کن انشالله ب ...

سلام عزیزم، خوبی؟ در چه حالی گلم؟ دلم تنگ ‌شده بود برای این تاپیک❤

شما اقدام دیگه ای انجام دادی یا مثل من تنبلی پیشه کردی؟! 😜

سلام عزیزم، خوبی؟ در چه حالی گلم؟ دلم تنگ ‌شده بود برای این تاپیک❤ شما اقدام دیگه ای انجام دادی یا ...

سلام عزیزم .ممنون.منم بفکرتون بودم...واقعا تاپیک قشنگی بود پر انرژی

حتی یاد اوریشم برام قشنگه...والا من بعد از عید کلا سیکل هام بهم خورد..عقب مینداختم...که با دارو یکم درست شد

اگر خدا بخواد از ماه دیگه برم از اول شروع کنم ازمایش سونو و ......😔

..
سلام عزیزم، خوبی؟ در چه حالی گلم؟ دلم تنگ ‌شده بود برای این تاپیک❤ شما اقدام دیگه ای انجام دادی یا ...

شما که شکر خدا جنین دارین..تنبلی چرا☺

کاش منم داشتم.....

..
سلام عزیزم .ممنون.منم بفکرتون بودم...واقعا تاپیک قشنگی بود پر انرژی حتی یاد اوریشم برام قشنگه...وال ...

سلام عزیز دلم. واقعا راست میگین، یادآوری اون روزها به من هم خیلی حس و حال خوبی میده، ان شاءالله دوباره اون حال خوب رو تجربه میکنیم.

خوشحالم که دوباره تصمیم گرفتید از اول شروع کنید، به امید خدا این بار نتیجه میگیرید.❤

آره  خدا رو شکر من یه جنین دختر و یه جنین پسر دارم، ولی با خودم گفتم دخترم رو از شیر و پوشک بگیرم که برای حاملگی بعدیم به مشکل برنخورم، روی این حساب یه خورده صبر کردم، دخترم تا آخرای این ماه دو سالش تموم میشه