2777
2789
عنوان

اذیت های پسرم و ناشکری من

111 بازدید | 13 پست

پسر۵سالم پدرمو درآورده یعنی، میدونم ذات پسر شیطونیه ولی با بی ادبیاش بی تربیتاش نمیتونم کنار بیام، چندبار هشدار میدم بعد میزنمش دعواش میکنم نفرینش میکنم، میگم خدا لعنتت کنه، بچه چیه اخه، و کلی حرف، مامانم کلی دعوام میکنه میگه ناشکری نکن خدا قهرش میاد ازت میگیرتش و یه عمر انگشتتو میکنی چشمت، میگم نگران نباش من شانس ندارم این هیچیش نمیشه، و خب ته دلم مگه میشه دوسش نداشته باشم پسرمه، وقتایی که خوبه دورش میگردم، اما بهش میگم خط قرمزم بی ادبیه که اینم دست میذاره رو نقطت ضعفم نمیدونم شاید چون ناخواسته بود و واسه به دست آوردنش سختی نکشیدم به خاطر همون، درکل یا خودش یا عذاب وجدانش یا ترس از قهر خدام زندگیمو زهرمار میکنه چیکار کنم به نظرتون اخه از دستش

کاش مثل رانندگی که نیاز به یه گواهی نامه داره تا اجازه بهت بدن...

ازدواج و فرزند اوری هم یه همچین گواهی و تصدیقی داشت که طرف بدونه ایا کفایت همسر و مادر شدن رو داره یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کم حوصله ام ولی باید باحوصله باشیم بچه ان دیگه خودتو بزن به بیخیالی وقتی بی ادبی میکنه توهم واکنش نشون میدی بدتر میشه بزار هی بی ادبی کنه تو واکنش نشون نده خودش خسته میشع

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

یه روانشناس کودک هست که میگه بچه کوچیک وقتی فحش میده لذت ببرید که چقدر شیرین حرف میزنه.چون وقتی عاقل شد خودش دیگه نمیگه. ولی اگه پدر و مادر هی تذکر بدن بچه هم لج می‌کنه و این کار اشتباه در وجودش نهادینه میشه.

وقتی فحش میده درنهایت یه تذکر ملایم بده. واکنش زیاد نشون نده که بدتر میشه.

کاش مثل رانندگی که نیاز به یه گواهی نامه داره تا اجازه بهت بدن...ازدواج و فرزند اوری هم یه همچین گوا ...

فک کنم مادر نیستی که این حرفو میگی من این تاپیکو در اووج عصبانیت و خستگی و عذاب وجدانم زدم، کلی دوسش دارم، میمیرم برا شیطنتاش ولی وقتی یکیو میبینه جو میگیرتش، دهن کجی میکنه نمیتونی بفهمی چه حالی میشم  

براش دعا بخون یا یک مدت با پدرش تنهاش بگذارپسر وابسته مادره درست نشه بهتر مشه

به نظرتون چه دعایی خوبه بخونم، که هم آرومتر بشه و سربراه، هم محبتمون بهم زیادتر بشه

بی‌ادبی میکنه یعنی چیکار میکنه؟ حرف بد میزنه؟ بزارش پیش‌دبستانی

مثلا تو خیابون میریم به بچه ها دهن کجی میکنه یا تو جمع صداش میکنم جانم پسرم، میگه زهرمار، خب آدم خورد میشه درحالی که تو تنهایی کلی پسر بهتریه، همه میگن وقتی تو نیستی خیلی خوبه تورو میبینه بدتر میکنه، مهمون کیاد میگه باز شما اومدین برین خونتون، با همسرم دعوام میشه میگه خوب شد به بابا میگم دعوات کنه اخییش، یعنی میسوووزم از این حرفاش خدا میدونه