2777
2789
عنوان

به جبرگرایی اعتقاد دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 79 پست
خیلی هم عالی و از همصحبتی با شما واقعا لذت و بهره بردم🙏🙂🌹🌹🌹🌹

منم از تبادل نظر با شما خیلی خوشحالم امیدوارم بتونیم بیشتر اطلاعاتمون رو در مباحث مختلف به اشتراک بزاریم💛🧡

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اعتقاد ندارم...اینجوری باید خودمو در برابر هر ظلم و سختی فقط یه بازیچه ی قربانی بدونم

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔
نه اعتقاد ندارم...اینجوری باید خودمو در برابر هر ظلم و سختی فقط یه بازیچه ی قربانی بدونم

متشکرم از نظرتون

موافقم قطعا ادم ها نمیخوان خودشون رو قربانی اتفاقات ببینن

ولی اگه حتی جبرگرایی رو هم بزاریم کنار در واقع ما باز هم قربانیه جبرجغرافیایی که توش به دنیا اومدیم  و خونواده ای که بدون اراده درش بزرگ شدیم هستیم

زندگی ما حتی با قبول قدرت اختیار انسان ها هم باز هم بازیچه خیلی جبر هاست

ولی برای من جبرگرایی یک ارامشه برای قبول چیزهایی که نمیشه تغییر داد و پذیرش شرایطی که هست و نداشتن حسرت گذشته و نگرانی اینده !

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

با تشکر از دوستانی که تو تاپیک بودن💙

برای مطالعه بیشتر و منبع اطلاعاتی که در این تاپیک راجب جبرگرایی گفته شد پیشنهاد میکنم این لینک هارو هم ببینید 💚🧡💛

ایا ما ازادی اراده داریم ؟

https://t.me/big_bangpage/5907

بیماران روانی و مشکل ازادی اراده

https://t.me/big_bangpage/5907

دوستان لینک برای ویدئو ها برای کانال سایت علمی بیگ بنگ ولی تو سایت کلا لینک های تلگرام ابی نمیشن 🧡

تو تاپیک به دو تا دانشمند مطرح خداباور که به جبرگرایی اعتقاد داشتن اشاره کردم

تو لینکی که برای صحبت های فیزیکدان میچیو کاکو گذاشتم این دو دانشمند رو نام برده 

💚

اطلاعاتی که راجب جبرگرایی تو تاپیک گفتم تو لینک ویدئو هایی که گذاشتم هست ولی اگه درباره ی منبع قسمتی ابهام داشتین بگین برطرف کنم 

🧡

تو تاپیک لینک اسم دو فیزیکدان برده شد

برای دوستانی که این دو تا دانشمند رو نمیشناسن 

لینک صفحه اشون تو ویکی پدیا 🧡

پروفسور برایان گرین

پروفسور میچیو کاکو

نه به جبرگرایی اعتقاد ندارم...همین طور که تو می تونی هر روز یک کتاب بخونی و سوادت را ببری بالا یا یک هنر یاد بگیری و مهارت کسب کنی میتونی تنبلی کنی و بگی این کارها بی فایده است و بگیری بخوابی...هر روز می تونی اعتقادات خودت را ببری بالا یا به خلق خدا کمک کنی و از این جهت یک قدم به سوی خدایی شدن گام برداری...اون وقت نیروهای غیبی خدا به کمکت میان و اگر سرنوشتی از پیش تعیین شده برات نوشته شده تغییر پیدا می کنه....در کل همه چیز دست خودته...همه چیزهای خوب دست خودته.. وقتی قدم در مسیرش بزاری خدا به کمکت میاد و تو را هدایت و کمک می کنه...ادمی که قدم در سمت الهی بزاره و وجدان پاک و اگاهی داشته باشه محاله به سمت زشتی و پلیدی ها بره ولی انسانی که اعتقاد به خدا و نیروی لایزالش نداره همیشه کارهای گذشته اش را تکرار می کنه و به خوبی و بدی کارهاش کاری نداره اعتقادی به خدا نداره و بنابراین وقتی اعتقاد واقعی به خدا نباشه به همون مسیر علت ها و معلول ها یا جبر پیش میره....

نه به جبرگرایی اعتقاد ندارم...همین طور که تو می تونی هر روز یک کتاب بخونی و سوادت را ببری بالا یا یک ...

ممنون از نظرتون جالبه !

اول صحبتتون گفتین ما همونطور که میتونیم کتاب بخونیم و سوادمونو بالا ببریم میتونیم تنبلی کنیم و بخوابیم و این یعنی اختیار با خودمه 

جبرگرایی میگه اینکه شما خوابیدن رو انتخاب کنی یا کتاب خوندن رو توسط طرز فکرتون تصمیم گرفته میشه طرز فکرتون طبق علایق چارچوب های اعتقادیتون تصمیم میگیره

علایقتون توسط اتفاقاتی که تو زندگیتون افتاده احساساتی که دارین مشخص میشه و چارچوب های اعتقادیتون بستگی به جایی  داره که بزرگ شدین

شما اراده ای تو انتخاب جایی که بزرگ شدین یا انتخاب احساساتی که در بدنتون به وجود میاد ندارین

این طرز فکر و احساسات نتیجه اتفاقاتین که شما درش اختیار نداشتین 

ممکنه شما بگی من الان میرم کتاب میخونم چون خودم انتخاب کردم ولی جبر گرایی میگه اینکه شما چرا کتاب خوندن رو انتخاب کردین توسط جبر تعیین میشه !

با خودت میگی من این کارو انجام میدم چون خودم میخوام پس همه چیز از قبل تعیین شده نیست 

ولی اینکه شما چرا اون کارو انتخاب کردین چرا اینطور فکر میکنید توسط عواملی تعیین میشه که شما در اون اختیاری ندارین !

پس نمیتونید بگین اختیار همه چیز دست انسانه

این توضیحاتو دادم چون مثالی اوردین جالب بود و خواستم بیشتر با این دیدگاه اشنا بشین 💚

اگه به خدایی اعتقاد داشته باشین که به همه چیز اگاهی داره پس در نهایت خدا میدونه شما حتی با وجود اختیار چیکار میکنید و چه تصمیمی میگیرید

پس میشه گفت یک نقشه و اطلاعات کامل از اتفاقاتی که افتاده و قراره تو دنیا بیفته وجود داره که فقط خالق دنیا اون رو میدونه 

در  این صورت میشه گفت همه ی ما داریم طبق نقشه ای پیش میریم که تو ذهن خالق دنیا وجود داره !

که یعنی بازم همه چی از پیش تعیین شده است

بازم از نظرتون ممنون🧡

یک تئوری وجود داره به نام اثر پروانه‌ای که بیان میکنه که اتفاقات کوچک در زندگی ما مثل بال زدن یک پروانه میتونه تاثیرات بزرگ مثل اتفاق افتادن جنگ در یک کشور دیگر رو داشته باشه و میتونه مرتبط با جبر گرایی باشه اما اینکه خودمون را رها کنیم و مطمئن باشیم که اتفاقی که افتاده حاصل اتفاقات گذشته هست و نمیشه تغییرش داد یک نظریه غلط هستش و نه من به شخصه جبرگرایی را قبول ندارم

قبول دارم که اتفاقا گت گذشته در آینده صد در صد تاثیر دارن 

ولی اینکه گفتید "

شما نمیتونید واکنش دیگه داشته باشین جز اونی که همین الان انجامش میدین" خیر قبول ندارم 

یک تئوری وجود داره به نام اثر پروانه‌ای که بیان میکنه که اتفاقات کوچک در زندگی ما مثل بال زدن یک پرو ...

از نظرتون متشکرم 💚

اینجا اصلا درست و غلط بودن مطرح نیست و صرفا معرفی یک دیدگاه فلسفیه که تو جامعه علمی هم ازش صحبت میشه

جمله که نوشتم از تعریف هایی اصلی جبرگرایی بود و اگه با جبرگرایی موافق نیستین نیازی نیست قبولش کنید

یه جا گفتین این اشتباهه که هیچکاری نکنیم و بگیم همه چی از پیش تعیین شده است و نمیشه تغییرش داد منم موافقم ولی

جبرگرایی میگه اینکه تصمیم میگیرن کاری هم نکنید هم بخاطر جبر بوده نه اختیار کامل خودتون 

در کل مبحث سنگینیه 

امیدوارم لینک هایی که تو تاپیک گذاشتم براتون مفید بوده باشه 🧡

ممنون از نظرتون جالبه ! اول صحبتتون گفتین ما همونطور که میتونیم کتاب بخونیم و سوادمونو بالا ببریم م ...

(شما اراده ای تو انتخاب جایی که بزرگ شدین یا انتخاب احساساتی که در بدنتون به وجود میاد ندارین

این طرز فکر و احساسات نتیجه اتفاقاتین که شما درش اختیار نداشتین)  عزیزم اول نظرم را در این یک مورد بگم بعد اگر مایل بودید با هم ادامه می دیم:

در مورد این قسمت صحبتی که کردین مثالی که میتونم بزنم این که یک فرزند در یک خانواده بی قید به دنیا میاد و تمام شرایط در واقع بی دینی و بی مذهبی در خانوادش حاکمه ولی یک انسان مذهبی و خیرخواه یا ادم بزرگی میشه یک نفر هم در خانواده مذهبی به دنیا می اید و همه شرایط براش مهیاست ولی یک ادم لاقید و جانی میشه...پس همه این ها به خودمون بستگی داره...خودمونیم که تعیین می کنیم چی باشیم...امروز شما خودتون میتونید امتحان کنید...یک دفتر بردارید چهارتا کار خوب توش بنویسید چهارتا خیرخواهی چهارتا کمک چهار تا اخلاق خوب چهار تا ترک اخلاق بد تفکر در قران در زندگی...ایا واقعا نتیجش را نمیبینیم؟؟؟؟یک نفر ممکنه تو خونش همه جور رفاهی باشه ولی با کوچکترین مسئله ای بهم بریزه و به خودکشی فکر کنه چرا چون خودسازی نکرده...اگر خودش را بکشه نمیتونی بگی این جبر بوده این خودش بوده که خودش را محکم نساخته به سمت معنویات و خدا نرفته وگرنه محاله کسی سمت خدا بره و خدا اون را از ناامیدی رها نکنه و به مرگ و خودکشی سیر بده.....هیچ کس هم جانی نمیشه...وقتی تو به سمت خدا باشی خدا تو را به سمت شر برای دیگران هدایت نمیکنه...ببین یک سری چیزها هست مثله قد زیبایی زشتی جذابیت هوش و.... این ها را تو تعیین کننده نیستی ولی بقیه چیزهای زندگی را تعیین کننده ای....قد و هوش و ثروت خانواده ای که ادم ها در اون خانواده متولد میشن تاثیری در زندگیشون نداره...این ادم ها خودشون که خودشون را میسازن...باید خودشون خودشون را بسازن و این که در این مسیر قرار بگیرند میتونه نتیجه عمل خوبی باشه که خواسته یا ناخواسته انجام دادند و باعث شده خدا اون ها را در مسیر خوب هدایت کنه....

ممنون از نظرتون جالبه ! اول صحبتتون گفتین ما همونطور که میتونیم کتاب بخونیم و سوادمونو بالا ببریم م ...

درست عزیزم خدا دقیقا میدونه که من چی هستم و چی میخوام بشم....من در این مباحث خیلی وارد نیستم میگن یک سری اتفاقات میتونه تغییر کنه...یعنی من با یک سری کارها میتونم این این اتفاقات خیر و شر را تغییر دهم....این که خداوند نقشه را ه زندگی تو را از بدو تولد تا لحظه مرگ به طور کامل میدونه مهم نیست مسلما خالق جهانی به این عظمت و وسعت عروسک گردان کائنات هستیه ولی این که تو بین خیر و شر بین خوبی و بدی بین مفید بودن یا مضر بودن مهربون بودن یا بدذات بودن...کینه ای بودن یا رئوف بودن...پول پرست بودن یا قانع بودن...اینکه همسر ایندت چه ویژگی های داشته باشه ...بچه ات را چجوری تربیت کنی و...رفتارت با خانوادت  چجوری باشه....خودت تصمیم میگیری...شاید بگی خانواده ها گاهی تحمیل می کنن و این را به پای جبر بزاریم ولی  انسان باید اینقدر قوی و محکم  و خود ساخته باشه که تسلیم جبر نشه و خودش راه درست را انتخاب کنه...اعمالی خوب و بدی هم که انجام داده میشه تاثیرش را بر روند زندگی ما نشون میده...