2777
2789
عنوان

به جبرگرایی اعتقاد دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 79 پست

با سلام 

من هم به جبر اعتقاد دارم هم به اختیار

ینی مابین این دو مورد رو تاحدودی قبول دارم .

یه چیزایی براساس جبرگرایی و یه اموری برپایه اختیار خوده انسان است

بعضی  از کارها و امور مربوط به آدمی جبری نیست و آدم در انجام آن‌ها می‌تونه تامل و تفکر کنه  و تصمیم بگیره که آن‌ها را انجام بده و یا انجام نده 

بله، در مورد کوانتوم مطالعات محدودی داشتم و با کلیتش آشنا هستم و البته سپاس از توضیح زیبای شما. مقصو ...

اخه طبق نظرتون وقتی با فیزیک راجب کائنات صحبت میکنیم شواهد جبر گرایی خیلی قدرت منده ولی

وقتی دنیارو در مقیاس فیزیک کوانتوم نگاه میکنیم نقش جبرگرایی کمرنگ تر میشه و احتمال و اختیار هم تو اتفاق افتادن پدیده ها دخیل میشن 

ولی منم بیشتر با جبرگرایی موافقم

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رو آخر میگیرن😂😂😂😂

دنبال پاسپورتت باش 😂

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
با سلام  من هم به جبر اعتقاد دارم هم به اختیار ینی مابین این دو مورد رو تاحدودی قبول دارم . ...

متشکرم از نظرتون

قسمت اول صحبتتون گفتین هم به جبرگرایی باور دارین هم به اختیار انسان

مسئله ای هست راجب اختیار انسان که تو مبحث عصب شناسی انسان ها در واقع ازادی اراده ندارن بلکه ما توهم اختیار داریم

برای قسمت دوم جبرگرایی میگه تمام چیز هایی که شما طبق اون فکر میکنید و تصمیم میگیرید احساساتی که دارید هم توسط جبر به وجود اومده و شما نقشی در طرز فکری که دارین نداشتین

در کل مبحث خیلی سنگینیه

اخه طبق نظرتون وقتی با فیزیک راجب کائنات صحبت میکنیم شواهد جبر گرایی خیلی قدرت منده ولی وقتی دنیارو ...

ممنون از توضیحتون. و باید بگم  من ابداً به اختیار  معتقد نیستم.چون همونطور که قبل تر اشاره کردم، اساساً وجودِ کائنات بر اساس جبر بوده و نه اختیار. اختیاراتِ بعدی، هم بر اساس جبر داده شده،  اختیار یعنی چی؟ یعنی انتخاب بر اساس میل و رغبت. نوع ، مقدار و حیطه ی همین اختیارات هم بر مبنای جبر تعیین شده. یعنی ما و همه ی کائنات ، اجباراً مختاریم

با سلام  من هم به جبر اعتقاد دارم هم به اختیار ینی مابین این دو مورد رو تاحدودی قبول دارم . ...

این ویدئو راجب صحبت های یک عصب شناس درباره ی ازادی اراده انسانه منبع مبحث عصب شناسی که تو نظر قبلیم بهتون گفتم

https://www.instagram.com/tv/CAXD1wHH4xS/?igshid=1qshrh039m792

😁😁😁 گونی آبی سایز ۴۷، قبر رو به طلوع خورشید و زیر سایه محتمل تره

سفارشتون ثبت شد در اسرع وقت میدم بچه های بالا رسیدگی کنن بهتون 😂😂

ممنون از توضیحتون. و باید بگم  من ابداً به اختیار  معتقد نیستم.چون همونطور که قبل تر اشاره ...

دقیقا نظرات فیزیکدان نظری برایان گرین در مورد جبرگرایی هم تقریبا موافق نظر شماست

یه جمله جالبی هم که راجب این مسئله گفته بود که « ما میتونیم تاس بنداریم ولی انداختن تاس به معنای داشتن ازادی اختیار نیست »

ولی یه ویدئو کوتاه دیدم که فیزیکدان میچیو کاکو با جبرگرایی بخاطر عدم قطعیت هایزنبرگ مخالف بود

امیدوارم خلاصه با هم به توافق برسن بزرگواران !

سپاس🙏🙂🌹

صحبت های برایان گرین راجب جبرگرایی هم تو همین ویدئو هست منبع صحبت هام تو نظر قبلی 

لینک صحبت میچیو کاکو رو هم الان براتون میفرستم

صحبت های برایان گرین راجب جبرگرایی هم تو همین ویدئو هست منبع صحبت هام تو نظر قبلی  لینک صحبت م ...

خیلی هم عالی و از همصحبتی با شما واقعا لذت و بهره بردم🙏🙂🌹🌹🌹🌹

https://t.me/big_bangpage/12242

اینم نظرات فیزیکدان میچیو کاکو که البته ویدئو کوتاهه امیدوارم کامل ترشو بتونم پیدا کنم

لینک برای کانال تلگرامی سایت علمی بیگ بنگ 

https://t.me/big_bangpage/12242 اینم نظرات فیزیکدان میچو کاکو که البته ویدئو کوتاهه امیدوارم کامل ت ...

نهایت لطف رو داشتید. لینک آبی نشده ولی همین الان اسم کانال رو توی تلگرام‌سرچ میکنم🙏  ممنونم دوست عزیز و فهیم 🙂🌹🙏